Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Мартин Пенчев шофьор, „охранител“ и приятел на починалия 21-годишен поп-фолк певец Денис Теофиков: Алекса Ангелова е невинна! Наркоманът Анжел знае всичко! (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=Eo4KsJ6qv6Y

Драмата с Денис Теофиков няма да приключи скоро, защото не само болката от загубата му е голяма, най-вече за близките му, но и неизвестните около фаталния инцидент.

Тези дни в You Tube се появи и видео, в което шофьорът на талантливия млад изпълнител прави серия от признания за него, а това, което разкрива, е просто покъртително.

След като вече се бяхме опознали и станали приятели, и Денис вика: Знаеш ли защо те харесах? Защото в началото ми се наду, дръпна ми се и ми взе интереса“. Звънна ми и вика – искаш ли да ме возиш по участия? Съгласих се. Той имаше годините, но нямаше книжка. Денис ми плащаше от неговите участия. Беше уникално момче. Истински добър. Много го беше страх някой да не го измести, някоя по-голяма звезда. Пример – пътуваме към участие и той звъни в дискотеката да пита има ли интерес, кои ще пеят още.. Бяха го глобили заради това, че е звънял. Самият аз съм се карал с него, но това е нормално. Примерно веднъж бяхме на концерт в Търговище, качваме се в колата и всички заобиколиха колата, писъци, тичане. И това беше винаги. Семейството му едва смогва и свързва двата края. Това, което е покъртително е, че когато е бил малък семейството му два месеца не е имало ток и той е ходел по кафенетата да си зарежда телефона. Имал е 5 лв. в джоба – за отиване и връщане с метрото до училище и за студен чай. Съвсем нормално и бедно момче. С първия си хонорар си купува по-хубав диван за у дома и щори. Неговата стая е хола, в другата са майка му и баща му. Имат и малка кухничка. Денис спеше на дивана, който вечер се разгъваше„.

На въпрос Николай Пашев ли правеше песните на Денис Теофиков, шофьорът му отвръща така: „Да, всичките. Обвързва се с изпълнителите. Те не си купуват песните и клиповете, като всички останали в бранша. По мое време хонорара на Денис беше 3000 лв., а той получаваше след участие от сорта на 400-500 лв. Ние сме на участие на морето, например. До участието му казват – стоиш в хотела, нямаш право да излизаш да се разхождаш никъде. След участие нямаше право и да остане в заведението. Идеята е да не изглеждаш един от всички. Да си звездата. Денис ми е разказвал как с Пашев са се сбивали в колата. А за да се стигне до техния конфликт, са коментирали пак глобите, неправилното отношение, такива неща. Изострили са се отношенията и Денис е поел с гърдите напред. Карат се, след което участията му се преустановяват за не знам колко дни. Веднъж казах на Денис, че нещата не са адекватни, цялото отношение и всичко останало. Даже му предложих да плати неустоиката по договора – в случая 50 000 и точка по въпроса. Защо трябва да търпиш това? Защо трябва да те ощетяват така? Контакти имат, ще му помогна. Всеки щеше да се съгласи да бъде продуцент на Денис Теофиков! Обажда ми се един ден – казва ми, че е взел от някакво момче едни пари на заем, но се бавел с връщането, защото няма. Алекса е споделяла, че Денис е бил в депресия. Ходел е и на психолог, пиел е леки хапчета заради състоянието си. Дни преди да стане фаталния инцидент е отишъл при някакъв пастор да си говорят. Мисля, че това е същият човек, който води и погребението му. Близък до семейството. Впоследствие разбираме, че същият този пастор бил скочил от 4-5 етаж преди време, но бил оцелял и Денис е знаел за това„.

Николай Пашев потърси сам ефира на „Нова телевизия“ за да разкаже своята версия за отношенията им с трагично загиналия 21 годишен изпълнител Денис Теофиков. Това заяви в началото на интервюто водещия Мон Дьо.

По думите на Мон Дьо той лично е настоял да не се поставят никакви условия, а продуцентът се е съгласил да отговаря честно, дали го направи е друг въпрос.

Мон Дьо се извини на родителите на Денис, като реакция за многото обвинения срещу него, че дори не са минали 40 дни, а той дава трибуна на един от най-обвиняваните за случилото се с Теофиков.

В разказа си Пашев отрича всички обвинения в тормоз и обяснява своята гледна точка за това как да се ръководи кариерата на нешлифования диамант Теофиков.

21 годишния изпълнител Денис Теофиков, снимка: в-к „България днес“.

Бяха много комплексни отношенията ни, имахме особена връзка като баща и син. Говорили сме и за жени. Карах го да си ляга рано, да чете книги. Правих го чисто човешки и продуцентски“, разказва Пашев и показва разговори с младежа, които представят взаимоотношенията им като перфектни.

Относно глобите и парите Николай Пашев обяснява:

На Денис договорът е такъв, че той взима двойно повече от мен като хонорар, а инвестицията му е нула. Разходите за клиповете бяха мои, от него се искаше единствено да пее и да показва огромния си талант. Той трябваше да бъде дисциплиниран, в началото имахме проблеми, но с времето се решиха. Детето даваше всичко от себе си“.

Продуцентът е знаел за паник атаките и депресията, имало осигурен доверен психолог , когото всички артисти да посещават при нужда.

От първата си песен сподели, че получава паник атаки. Казваше ми, че е в депресия, дори в последния ни разговор, който беше четири дни преди фаталния ден. Тогава ми каза, че не се чувства добре, не усетих по нищо, че е различен. В последния си разговор ми сподели, че му минават мисли за край на живота. Не очаквах, че говори сериозно, а че е в такова състояние. Не ми подсказваше нищо в интонацията, че има такива проблеми. Всички изпълнители от моята фирма посещават психолог, както и Денис. Ходил е няколко пъти“, обяснява Пашев.

Според него Денис Теофиков не е взимал наркотици, или поне той не знае за такива случаи.

Той се страхуваше да не изгуби славата. Единственият лек, според мен, е да залага на себе си, да е активен в социалните мрежи, да спортува… Не съм бил свидетел Денис да взима наркотици, питал съм го, а той е отричал“, допълва Пашев.

Шефът отрича да е бил прекалено строг с подопечния си талант:

Не е вярно, че съм упражнявал тормоз върху него. Когато един изпълнител има участие в същата седмица и в същото заведение, не е добре за бизнеса да излиза на сцената предния ден. Не е хубаво да бъдеш клиент в заведението, в което си звезда. Забранявал съм му по тези причини. Казвал съм му, че не е добре да ходи по заведения, а да спи и да бъде концентриран, за да си свърши работата по най-добрия начин. През последната година и половина той го разбираше и не го правеше. Не съм му забранявал да не следва някого“, отговори на обвиненията продуцентът.

Той показа и факсимиле от техните разговори, което показва как Пашев му дава съвет да уважава хората. Това се е случило, когато Денис сам е решил да следва само 10 човека в Инстаграм.

Що се отнася до професионалния му живот съм взимал отношения. Знам, че трябва да се изпълняват нещата дисциплинирано. Не бях ок да си афишира връзките с момичета“, допълва той. „Казвал съм и на Денис и на Алекса, че трябва щастието да се пази“, допълва той.

Продуцентът отговори и на обвиненията на пиарката, която разкри, че Пашев е заплашвал и крещял на Денис.

Това си е нейната гледна точка, тя искаше да бъде пиар на нашата компания, но аз прецених, че тогава нямахме нужда“, каза той.

Глобите имаха възпитателен характер. Ако той закъснее за видеоклип, ние плащаме допълнително като разход. Това е в целия свят“, допълни той, но не сподели точно колко големи са били финансовите наказания, като се позова на конфиденциалност.

Не искам на помията да отговарям с помия“, каза той на питане за обвиненията на бившите му изпълнители Емрах и Цветелина Грахич. За историите в поп фолка и чалга манталитета можел да даде отделно интервю.

Бащата на Емрах дойде при нас, казаха, че той може сам да се справи и цивилизовано си стиснахме ръцете. Не е вярно, че ми е плащал 20 хиляди лева“, категоричен е той.

Когато Денис е имал нужда от пари ми се е обаждал и аз съм му давал. През последните два месеца не ми е звънял да иска. До последно правихме песни. Имаме много записани мелодии и клипове, които не са видяни и чути. Има песни, които ще останат в историята“, твърди музикалният продуцент.

Още в началото на интервюто водещият Мон Дьо призна, че то няма полезен ход, намеквайки, че може би е излишно или твърде късно.

В 20 минутния разговор Николай Пашев не можа да обясни защо в действителност Денис Теофиков бе застигнат от такъв злочест край.

Интервюто беше опит за оправдание и отричане, за изчистване на имиджа и честта му. Но десетките разкази на свидетели не могат да бъдат отхвърлени с едно просто интервю.

В него между другото не стана дума за озвучителят на покойния – DJ Цеци лудата глава, който също бе обвиняван в тормоз подстрекаван именно от продуцента Пашев.

Повече можете да научите от видеото ТУК!

https://www.youtube.com/watch?v=y2dyzBOduu4
Мартин Пенчев, снимка: YouTube
spot_img
spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

AstraZeneca изтегля ваксините си срещу ковид от пазара

AstraZeneca изтегля от пазара ваксините си срещу COVID-19, съобщава...

Нова Конституция затвърди властта на президента на Того

Президентът на Того подписа нова Конституция, премахваща президентските избори,...

Хванаха тираджия с 4,25 промила алкохол край Приморско

Хванаха шофьор на тир с 4,25 промила алкохол край...

Никола Минчев: Казусите с „Да запазим Корал“ и митниците са предизборен фойерверк

Той обясни, че не е присъствал на отписването на Кирил Петков от сдружението

„Алфа Рисърч“: ПП-ДБ донори на националните избори

Големият губещ на европейските избори ще е БСП

Състоянието на блъснатото от кола 3-годишно дете в Бургаско остава тежко

Състоянието на блъснатото от кола 3-годишно дете в айтоското...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Една година от масовата стрелба в белградско училище

На днешния ден преди една година тринадесетгодишният К. К. откри...

Таксиметров шофьор блъсна 14-годишно момче с електрическа тротинетка в София

14-годишно момче с електрическа тротинетка е било блъснато от...

Русия поела контрола над Красногоровка в ДНР

Руската щурмова авиация пое контрола над най-големия укрепен район...

Украйна се интересува от американските разузнавателни дронове MQ-9 Reaper

В момента разузнавателните безпилотни самолети MQ-9 Reaper са приоритетни...

Възвестиха Възкресение Христово (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Наместник-председателят на Светия синод - Врачанският митрополит Григорий, оглави...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg