ЕКСКЛУЗИВНО В NEWS24sofia.eu! Продуцентът на Денис Теофиков – Николай Пашев: Не е вярно, че съм упражнявал тормоз върху него (ВИДЕО)

„Не искам на помията да отговарям с помия“, каза той на питане за обвиненията на бившите му изпълнители Емрах и Цветелина Грахич

Views 387246
911 43

Николай Пашев потърси сам ефира на „Нова телевизия“ за да разкаже своята версия за отношенията им с трагично загиналия 21 годишен изпълнител Денис Теофиков. Това заяви в началото на интервюто водещия Мон Дьо.

По думите на Мон Дьо той лично е настоял да не се поставят никакви условия, а продуцентът се е съгласил да отговаря честно, дали го направи е друг въпрос.

Мон Дьо се извини на родителите на Денис, като реакция за многото обвинения срещу него, че дори не са минали 40 дни, а той дава трибуна на един от най-обвиняваните за случилото се с Теофиков.

В разказа си Пашев отрича всички обвинения в тормоз и обяснява своята гледна точка за това как да се ръководи кариерата на нешлифования диамант Теофиков.

21 годишния изпълнител Денис Теофиков

Бяха много комплексни отношенията ни, имахме особена връзка като баща и син. Говорили сме и за жени. Карах го да си ляга рано, да чете книги. Правих го чисто човешки и продуцентски“, разказва Пашев и показва разговори с младежа, които представят взаимоотношенията им като перфектни.

Относно глобите и парите Николай Пашев обяснява:

На Денис договорът е такъв, че той взима двойно повече от мен като хонорар, а инвестицията му е нула. Разходите за клиповете бяха мои, от него се искаше единствено да пее и да показва огромния си талант. Той трябваше да бъде дисциплиниран, в началото имахме проблеми, но с времето се решиха. Детето даваше всичко от себе си“.

Продуцентът е знаел за паник атаките и депресията, имало осигурен доверен психолог , когото всички артисти да посещават при нужда.

От първата си песен сподели, че получава паник атаки. Казваше ми, че е в депресия, дори в последния ни разговор, който беше четири дни преди фаталния ден. Тогава ми каза, че не се чувства добре, не усетих по нищо, че е различен. В последния си разговор ми сподели, че му минават мисли за край на живота. Не очаквах, че говори сериозно, а че е в такова състояние. Не ми подсказваше нищо в интонацията, че има такива проблеми. Всички изпълнители от моята фирма посещават психолог, както и Денис. Ходил е няколко пъти“, обяснява Пашев.

Според него Денис Теофиков не е взимал наркотици, или поне той не знае за такива случаи.

Той се страхуваше да не изгуби славата. Единственият лек, според мен, е да залага на себе си, да е активен в социалните мрежи, да спортува… Не съм бил свидетел Денис да взима наркотици, питал съм го, а той е отричал“, допълва Пашев.

Шефът отрича да е бил прекалено строг с подопечния си талант:

Не е вярно, че съм упражнявал тормоз върху него. Когато един изпълнител има участие в същата седмица и в същото заведение, не е добре за бизнеса да излиза на сцената предния ден. Не е хубаво да бъдеш клиент в заведението, в което си звезда. Забранявал съм му по тези причини. Казвал съм му, че не е добре да ходи по заведения, а да спи и да бъде концентриран, за да си свърши работата по най-добрия начин. През последната година и половина той го разбираше и не го правеше. Не съм му забранявал да не следва някого“, отговори на обвиненията продуцентът.

Той показа и факсимиле от техните разговори, което показва как Пашев му дава съвет да уважава хората. Това се е случило, когато Денис сам е решил да следва само 10 човека в Инстаграм.

Що се отнася до професионалния му живот съм взимал отношения. Знам, че трябва да се изпълняват нещата дисциплинирано. Не бях ок да си афишира връзките с момичета“, допълва той. „Казвал съм и на Денис и на Алекса, че трябва щастието да се пази“, допълва той.

Продуцентът отговори и на обвиненията на пиарката, която разкри, че Пашев е заплашвал и крещял на Денис.

Това си е нейната гледна точка, тя искаше да бъде пиар на нашата компания, но аз прецених, че тогава нямахме нужда“, каза той.

Глобите имаха възпитателен характер. Ако той закъснее за видеоклип, ние плащаме допълнително като разход. Това е в целия свят“, допълни той, но не сподели точно колко големи са били финансовите наказания, като се позова на конфиденциалност.

Не искам на помията да отговарям с помия“, каза той на питане за обвиненията на бившите му изпълнители Емрах и Цветелина Грахич. За историите в поп фолка и чалга манталитета можел да даде отделно интервю.

Бащата на Емрах дойде при нас, казаха, че той може сам да се справи и цивилизовано си стиснахме ръцете. Не е вярно, че ми е плащал 20 хиляди лева“, категоричен е той.

Когато Денис е имал нужда от пари ми се е обаждал и аз съм му давал. През последните два месеца не ми е звънял да иска. До последно правихме песни. Имаме много записани мелодии и клипове, които не са видяни и чути. Има песни, които ще останат в историята“, твърди музикалният продуцент.

Още в началото на интервюто водещият Мон Дьо призна, че то няма полезен ход, намеквайки, че може би е излишно или твърде късно.

В 20 минутния разговор Николай Пашев не можа да обясни защо в действителност Денис Теофиков бе застигнат от такъв злочест край.

Интервюто беше опит за оправдание и отричане, за изчистване на имиджа и честта му. Но десетките разкази на свидетели не могат да бъдат отхвърлени с едно просто интервю.

В него между другото не стана дума за озвучителят на покойния – DJ Цеци лудата глава, който също бе обвиняван в тормоз подстрекаван именно от продуцента Пашев.

Близък на Денис Теофиков: От 3 бона хонорар му даваха 400 лева!

Един от най-близките приятели на трагично загиналия фолк изпълнител Денис Теофиков – Мартин Пенчев, проговори в „ексклузивно“ интервю пред Станислав Цанов. В двучасов разговор той разкрива, че Денис е пял срещу 3000 лева хонорар, от които е получавал едва 400 лева.

Останалите пари са се прибирали от продуцента Николай Пашев. Мартин разкрива, че Теофиков е бил постоянно глобяван за елементарни закъснения, за които дори не е имал вина.

Голяма част от наказанията били заради неговия озвучител – Цеци Лудата глава, който бил уволнен преди месеци от компанията на Пашев, заради системни кражби.

Мартин Пенчев разкрива, че Денис е ходил на психолог, който му е изписал не чак толкова силни хапчета, но наистина е бил в депресия. Той се съмнява в начина, по който е загинал Теофиков, тъй като това се случва в жилище на момче, което е арестувано заради притежание на наркотици.

Самият Мартин е работил като шофьор на Денис, а парите е получавал не от фирмата, а от самия изпълнител – по 100 лева от участие.

Повече можете да научите от видеото ТУК!

Николай Пашев показа част от своите чатове с певеца Денис

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Половин час преди тестване на малките ученици – без приема на храна и вода

„Надяваме се от сряда, 10 ноември, процесът на присъствено обучение на учениците от 1-ви до 4-ти клас да бъде възможен. Искрено вярвам, че разумът ще надделее и ще постигнем баланс и доверие с родителите, защото е важно децата да се върнат в училище„. Това заяви пред БНР заместник-министърът на образованието

Read More »