https://www.gerb.bg/bg

Емил Димитров: Изстрелите срещу Гешев се върнаха срещу Борисов

Емил Димитров – Ревизоро

Ако главният прокурор сега тръгне да рови наред, не се знае накъде ще отидат нещата. Има една жена (кандидатът за премиер на ГЕРБ Мария Габриел – б.р.), която каза трите „А“, сега получи трите „не“. Изстрелите срещу Иван Гешев се върнаха срещу Бойко Борисов. Това мнение изрази пред БиТиВи бившият екоминистър Емил Димитров-Ревизоро.

Той изтъкна, че е имало опит главният прокурор да бъде сплашен. Развали се възможността да има правителство, а искането бе за главата на Гешев, посочи бившият екоминистър.

Според него нормална коалиция ще е ГЕРБ-БСП-ДПС. БСП в момента, в който видяха, че ги ползват за заплаха, за да клекнат се отдръпнаха и се смени вариантът.

Мария Габриел се надигитализира и се наигра в ролята си на кандидат за министър-председател„, разкритикува Ревизоро.

Бившият служебен вътрешен министър Емануил Йорданов добави, че партиите се явяват неподготвени на избори и след избори. Проглушиха ни ушите да обясняват кой е най-добрият и най-подготвеният, няма диалог и подготовка как да се състави правителство и управляващо мнозинство, а накрая резултатът е предизвестен, разкритикува Йорданов действията на партиите, които водят редица преговори за съставяне на правителство в 49-то Народно събрание, но засега без успех.

Според него съюз между първите две политически сили в парламента – ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, е абсурден. „Разбраха се и се излъгаха – щеше да има председател на правна комисия, но излиза Десислава Атанасова и казва, че може да има председател на ресорната комисия, само ако има общо управление„, позова се Йорданов на политическите пазарлъци в парламента.

Тихомир Безлов пък всеки път се изненадва от интерпретациите на главния прокурор Иван Гешев. Той не вижда някоя политическа партия да е зад обвинител номер едно.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Започна посещението на Путин в Китай

Руският президент Владимир Путин пристигна на държавно посещение в...

ЕС напомня на новата власт в РСМ да прилага договорите с България и Гърция

Очакваме новият президент и новото правителство на Република Северна...

Хусите са атакували американски военен кораб в Червено море

Йеменските хуси съобщиха в сряда, че са атакували американски...

Редица страни поискаха израелската ПВО след успеха ѝ при атаката на Иран

Израелските ПВО системи "Стрела" (Arrow) спомогнаха за осуетяването на...

Над 300 са вече жертвите от наводненията в Афганистан

Повече от триста души са загинали в тежкитe наводнения...

Мъж рани с арбалет в Твърдица свой съгражданин в спор за пари

57-годишен мъж е прострелял с арбалет свой съгражданин на...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg