https://www.gerb.bg/bg

Ексцентричният артист Иво Димчев: Емили и компания да отидат „на топло“. Ще им дойде добре (ВИДЕО)

Има закони, които трябва да се спазват. Не познавам Емили с тротинетката и другите, чух за случилото се„, казва ексцентричният артист Иво Димчев пред „България Днес“ по повод гаврата на тримата герои в социалните мрежи и сподели още: „В детството си съм бил тормозен от всякакви прости и агресивни хора. Тогава нямаше записващи устройства, интернет и не можеше човек да се предпази. Днес всичко е ясно. И тези хора трябва да поемат отговорността за действията си„. Той е категоричен, че ако се налага, може и да полежат малко „на топло“ и това няма да им се отрази зле. „Дори мисля, че като едни истински артисти, за каквито се представят, допълнително ще се вдъхновят. Ако мен ме затворят, ще ми подейства доста вдъхновяващо и ще е повод за огромно количество творческа дейност, защото всякакви забрани ми действат като муза. Така че им пожелавам проникновение зад решетките!“, допълва Иво, според когото тримата трябва да платят за прекрачените граници.

Димчев преди дни направи премиера с последния си спектакъл „БГ раз, два, три“. „Не сложих „п“ отпред, иначе ще ме блокират в социалните мрежи и политически е некоректно. А и така е с любов към родината, а аз обичам България, казва той. Решава че ще е добра реклама, ако покани Бойко Борисов и/или Румен Радев. Те не откликват. „Само от формация ГЕРБ пиарите ми вдигнаха палче. Направих го, защото те са съвременните архетипи на властта, представители на големите хора. Можеше да се получи интересен диалог. Знам, че няма да ми отговорят, и това е вид метафора на реалността ни. Така че Борисов и Радев ще дойдат на спектакъла ми толкова, колкото Илън Мъск ще посети Белоградчишките скали„, намигва Иво.

Артистът забелязва, че плакатите, които разпространява за спектакъла си, не оцеляват много – от няколко минути до един час. „Реших да им дам по-дълъг живот и експериментирах. Понеже е забранено да се лепи върху дървета, окичих част от гора на Витоша с тях, снимах се, и после ги отлепих. Същото направих и с колата си на паркинга в един мол. Чудя как да напълня залата за предстоящата постановка на 17 април„, споделя Димчев.

Изолирали Емили в килията

Емили Тротинетката е далеч и от мъже, и от жени в килията в пловдивския арест. Тъй като се носят полемики какъв точно е полът й, полицаите решават да я опандизят в самостоятелно жилищно помещение.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка. Зад решетките са още инфлуенсърите Чеченеца и Тошо Куката, другите двама „герои“ от последния им скандал.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Извънредно в News24sofia.eu! Дете е простреляло друго дете на частно парти в Арбанаси (ВИДЕО)

На тържеството са присъствали бизнесмени, общинари и депутати

Мъж рани с арбалет в Твърдица свой съгражданин в спор за пари

57-годишен мъж е прострелял с арбалет свой съгражданин на...

Леко поскъпват храни, плодове и зеленчуци

Поевтиняват лук, ягоди, мляко и боб, захар и олио

И тази събота антиправителствени протести в Израел

Хиляди израелци излязоха по улиците в събота с искане...

Прокуратура вдига мерките срещу Васил Божков срещу 500 000 лв. гаранция

Решението на Апелативния съд се очаква тази седмица

ЕС порица забраната на знамето му на Евровизия

Забраната на песенния конкурс "Евровизия" на знамето на Европейския...

Сарафов пита ВАС дали да се глобяват работодатели

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов поиска тълкувателно решение относно...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg