https://www.gerb.bg/bg

България чете News24sofia.eu!

Скука и безхаберие сковаха новинарските „copy-paste“ издания на уеб групировките. Тежки нарцистични разстройства тресат сайтовете на големи (в миналото) вестници. И докато те дремят, навирили носове в уютна хибернация, в интернет пространството се роди и израсна сайтът на българската онлайн журналистика. Сайтът, който обяви блицкрийг на псевдоновинарите в родния уеб – News24sofia.eu. Читателите му отговориха както подобава – с огромен интерес и нарастващо доверие. И така, само 3 години след своя прощъпулник, News24sofia.eu спечели лоялна аудитория и 21 на сто от пазара на измерваните новинарски сайтове в България.

Отегчени от болното его и лъжите, които размахват някои колеги, днес ви предлагаме последните данни…

БЪЛГАРИЯ ЧЕТЕ News24sofia.eu

През изминалата събота и неделя News24sofia.eu е българският сайт в категория „Новини“ с най-много импресии (колко пъти дадена уебстраница е видяна от посетителите) над 2 372 635 пъти.

News24sofia.eu заема 8-мо място и по среден брой импресии на потребител – 30,06. Тези данни категорично показват, че читателите посещават News24sofia.eu, за да четат. И то да четат много – така, както никой друг в България не е четен.

News24sofia.eu е на челно място и по времето, прекарано от потребителите в целева група „Новини“ за изминалия уикенд. Този индикатор се изразява в часове, а данните на News24sofia.eu са повече от респектиращи – 3 537,07.

На първо място сме и по средната стойност на времето, прекарано от един посетител на нашите страници. Измерва се с в часове, минути и секунди. Нашите читатели прекарват средно 0:58:25 – почти един час месечно при нас. Благодарим ви! За нас е чест да бъдем най-интересния БГ новинарски сайт.

Според профила на аудиторията на News24sofia.eu 49% от феновете на сайта са младежи. Най-голям брой от посетителите са между 15 и 20 – годишна възраст – те са 72% от посетителите. Групата на 45-54-годишните формира 15% от аудиторията, а читателите над тази възраст са 13%.

32% от посещаващите News24sofia.eu са висшисти със степен магистър или доктор, 5% имат бакалавърска степен или полувисше образование. Със средно образование са 53% от читателите, с основно – 9%, а с начално под 1%, показват данните.

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН

News24sofia.eu не е издънка на семейство от сайтове, а самостоятелен проект. Неговата популярност не се дължи на т.нар. „кух трафик“. Въпреки това през последните 6 месеца той отбеляза 36% ръст на посещенията. Общият брой на българите, посетили сайта през изминалия месец декември е 4 576 680.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

В Тбилиси протестиращи изгориха руския флаг

В събота вечерта протестиращи в Тбилиси демонстративно изгориха руското знаме и...

Тялото на още един заложник е открито в Газа

Това е станало при операция на израелската армия

Първо в News24sofia.eu! Певецът Емрах лети с 220 км/ч! (ВИДЕО)

Това далеч не е първият път, в който младият изпълнител се хвали с високи скорости

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Фицо помнел нападението срещу него (СНИМКИ)

Словашкият премиер Роберт Фицо си спомня обстоятелствата около покушението...

Ким Чен-ун инспектира новата тактическа ракетна система на Северна Корея

Върховният лидер на Северна Корея Ким Чен-ун е инспектирал в...

Прокуратурата отказва да разследва заплахите към майката на Даная

Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство за заплахите, отправени...

Клетвата на новия президент на РСМ разпали стария конфликт с Гърция

Гордана Силяновска-Давкова положи клетва като първата жена президент на...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg