https://www.gerb.bg/bg

„България Еър“ анулира полети по линията между София и Тел Авив на 19 и 22 октомври

Заради повишаването на напрежението в района на Близкия изток и развитието на военния конфликт на територията на Израел авиокомпанията „България Еър“ информира, че е принудена да анулира полети FB 571/2 по линията между София и Тел Авив на 19 и 22 октомври 2023 г.

Полетите са били планирани по редовната линия на авиокомпанията. За 19 октомври е било предвидено излитане от София в 18:00 ч., с връщане от Тел Авив в 21:20 ч., а в неделя – излитане от България в 23:30 ч. на 22 октомври и обратен полет в 04:50 ч. на 23 октомври. Полетите се отменят заради извънредни обстоятелства, свързани с повишения риск за самолетите в района над зоната на въоръжения конфликт.

​Националният превозвач предоставя на пътниците възможност за безплатна замяна на билетите от и до Тел Авив в рамките на една година, въпреки че полетите са отменени поради фактори извън контрола на авиокомпанията.

„България Еър“ съветва за актуална информация да се следят официалният сайт на авиокомпанията и профилите ѝ в социалните мрежи.

По-рано днес БНТ информира че български граждани са успели да се приберат в България с редовен полет от Тел Авив. Пътниците са били предимно чуждестранни граждани. Следващият редовен полет до София, с който могат да пътуват наши сънародници, е след ден.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Трима загинаха, докато безредиците в Нова Каледония продължават

Трима души загинаха при безредиците в Нова Каледония, след...

Ракета на „Хизбула“ уби израелец, но и рани петима войници

При нападение с противотанкова ракета на "Хизбула" в Западна...

„Мис Силикон“ Анна-Мария Чернева: Не мечтая за дете. Готова съм за още силикон в гърдите (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=rwdM2LK7vQs&pp=ygUIbmV3czI0LTc%3D Тя е водеща, тя е и танцьор и носител...

Удължават забраната за износ на инсулин с още месец

Министърът на здравеопазването Галя Кондева удължи с още месец...

Рекет: Олимпийски бонус или Париж потъва в боклук

Нови проблеми пред френската столица

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg