Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Костадинов вижда родния батальон – той сега води война с пръскане на слюнки в студиата

Снимка: архив БГНЕС

„Възраждане“ разполагат с информация от вчера за изключително много проблеми на наши сънародници в Украйна. Много по-голям е проблемът с българите за украинско гражданство, които не могат да напуснат държавата, защото е затворена границата. Украински граждани, които са женени за български гражданин също не могат да напусната страната, алармира Костадин Костадинов на трибунка в Народното събрание.

Той посочи, че отговорът, който получават нашите сънародници в Украйна от българското посолство, е нулев. Българската дипломация да бъде по-експедитивна и да разкрие повече телефони за връзки, настоя Костадинов и добави, че получили допълнителна информация от моряци, които се намират на пристанището в Мариопул, където се водят военни действия.Те не могат да излязат от пристанището и да напуснат Азовско море и нямат абсолютно никаква връзка с българското представителство. Води се война, а нашата държава за пореден път липсва и отсъства„, разкритикува Костадинов.

Костадинов изтъкна, че в Народното събрание има 6 „патерици“ на американското посолство, а само една българска политическа организация.

Той посочи, че от вчера шествали хора по медиите, които превърнали професионалната русофобия в поле за изкарване на допълнителни хонорари.

Тези типове създават масова паника и психоза и насаждат брутално разделение в българското общество„, подчерта Костадинов.

От вчера до днес не спряло да повтарят как в България трябвало да се въведат войски, как ако случайно американските не искат да дойдат само, да ги поканим. От днес истерията и антибългаризмът надделяват до такава степен, че започна да се говори за това, че не трябва да се празнува 3 март, възмутен е лидерът на „Възраждане“.

Той настоя за уважение към България и към народа ни и да не се създават паника и психоза в обществото. „Ние сме склонни да разберем тяхното военолюбие и бихме приветствали всеки един от тези евроатлантически ентусиасти, ако хванат автомата и се запишат доброволно в украинската армия. Меката китка трудно носи автомат, защото е тежък, но биха ли подкрепили и биха ли поощрили? Като гледам каква сган се изкарва по медиите, могат да оформят цял батальон. Нали говорихме за батальон, че трябва да се направи, ами то батальонът в момента води война с пръскане на слюнки от телевизионните студиа, но така или иначе виждаме, че бойният дух е висок. Нека да заминат, да се включат в украинската армия и да оставят България намира. Нека не насаждат паника и психоза в българското общество. Не всички получават заплати от чужди посолства„, призова Костадинов.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Велика събота е

Днес православната църква отбелязва Велика събота. Това е последният...

НАТО праща консултантски мисии в Близкия изток и Африка

НАТО обмисля да изпрати консултантски мисии в областта на сигурността...

В Австрия задържаха българин за трафик на нелегални мигранти

Полицията във Фьозендорф, провинция Долна Австрия, спря специално преустроен...

Доброволците от руската армия са пушечното месо в Украйна

Кремъл продължава да използва и затворници

Националната служба за охрана с мерки за сигурност в София на 4 и на 6 май

На 4 май, Велика събота, Националната служба за охрана...

Една година от масовата стрелба в белградско училище

На днешния ден преди една година тринадесетгодишният К. К. откри...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Нетаняху провежда офанзива в Рафах и при сделка с „Хамас“

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обеща във вторник да продължи...

ООН: Възстановяването на домовете в Газа ще отнеме 80 години

Възстановяването на жилищата в ивицата Газа може да продължи...

ЕС разследва Meta за руската дезинформация преди евроизборите

Очаква се регулаторите на Европейския съюз да започнат разследване...

Лошото време попречи на един самолет българи да посрещнат Великден на Санторини

Силният вятър на гръцкия остров Санторини промени плановете на...

Днес е Разпети петък

Разпети или Велики петък е най-тъжният ден за християните,...

Д-р Спас Бегов в интервю пред News24sofia.eu: Как да празнуваме „здравословно“? (ИНТЕРВЮ)

Предстоят ни поредица от празници. Това е времето, когато...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img