Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Костадинов вижда родния батальон – той сега води война с пръскане на слюнки в студиата

Снимка: архив БГНЕС

„Възраждане“ разполагат с информация от вчера за изключително много проблеми на наши сънародници в Украйна. Много по-голям е проблемът с българите за украинско гражданство, които не могат да напуснат държавата, защото е затворена границата. Украински граждани, които са женени за български гражданин също не могат да напусната страната, алармира Костадин Костадинов на трибунка в Народното събрание.

Той посочи, че отговорът, който получават нашите сънародници в Украйна от българското посолство, е нулев. Българската дипломация да бъде по-експедитивна и да разкрие повече телефони за връзки, настоя Костадинов и добави, че получили допълнителна информация от моряци, които се намират на пристанището в Мариопул, където се водят военни действия.Те не могат да излязат от пристанището и да напуснат Азовско море и нямат абсолютно никаква връзка с българското представителство. Води се война, а нашата държава за пореден път липсва и отсъства„, разкритикува Костадинов.

Костадинов изтъкна, че в Народното събрание има 6 „патерици“ на американското посолство, а само една българска политическа организация.

Той посочи, че от вчера шествали хора по медиите, които превърнали професионалната русофобия в поле за изкарване на допълнителни хонорари.

Тези типове създават масова паника и психоза и насаждат брутално разделение в българското общество„, подчерта Костадинов.

От вчера до днес не спряло да повтарят как в България трябвало да се въведат войски, как ако случайно американските не искат да дойдат само, да ги поканим. От днес истерията и антибългаризмът надделяват до такава степен, че започна да се говори за това, че не трябва да се празнува 3 март, възмутен е лидерът на „Възраждане“.

Той настоя за уважение към България и към народа ни и да не се създават паника и психоза в обществото. „Ние сме склонни да разберем тяхното военолюбие и бихме приветствали всеки един от тези евроатлантически ентусиасти, ако хванат автомата и се запишат доброволно в украинската армия. Меката китка трудно носи автомат, защото е тежък, но биха ли подкрепили и биха ли поощрили? Като гледам каква сган се изкарва по медиите, могат да оформят цял батальон. Нали говорихме за батальон, че трябва да се направи, ами то батальонът в момента води война с пръскане на слюнки от телевизионните студиа, но така или иначе виждаме, че бойният дух е висок. Нека да заминат, да се включат в украинската армия и да оставят България намира. Нека не насаждат паника и психоза в българското общество. Не всички получават заплати от чужди посолства„, призова Костадинов.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно...

Русия временно отстрани свещеник, отслужил панихида в памет на Навални

Руският православен свещеник, отслужил панихидата за покойния руски опозиционен...

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не...

Десислава Петрова: Няма сделка между прокуратурата и Живко Коцев

Живко Коцев сам е поискал да свидетелства, след като...

Шалапатова: 100 лв. е неадекватно подпомагане на пенсионер

Никой не познава дали пенсионерите с минимална пенсия от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са получавали задачи за дискредитирането ми

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

Предстоят разпити на Бойко Рашков и Асен Василев по аферата с митниците

Прокуратурата няма задача да омаскарява когото и да било....

Италианската полиция задържа въоръжен издирван американец на площад „Свети Петър“

Италианската полиция е арестувала миналата седмица "най-издирван" беглец от САЩ,...

Йотова се чуди защо постът на външния министър се обвързва с изборите зад граница

Вицепрезидентът Илияна Йотова определи като "странно" обвързването на поста...

Европол: Задържаха 23 души в Босна, заподозрени в работа за наркокартел

Полицейски екип в Босна, подкрепен от международни правоприлагащи агенции,...

Цирк в News24sofia.eu: Бойко Рашков нападна още един журналист, млати го с чадър (ВИДЕО)

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков има сериозни проблеми с...

Google уволни 28 служители заради протести срещу договор на компанията с Израел

В отговор на седящи демонстрации против договор с Израел на стойност...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img