Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Драмата в с. Караново: Загиналият Добрин е абитуриент, а Тошко бил…

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu Васил Димитров

Трагедията след смъртта на две момчета в айтоското село Караново е жестока. Цялото село е в траур и хората не могат да повярват, че 21-годишният Тодор Колев и 20-годишният Добрин Иванов вече не са между живите, предаде „Флагман“.

Както Информационна агенция News24sofia.eu писа, те загинаха при тежка катастрофа на пътя с. Караново-Айтос. Опел Астра, управляван от Тошко, се забива в крайпътна канавка, а после и в дърво. На място загива Добрин, а шофьорът издъхва на път за болница. В колата с тях пътувало още едно момче – 19-годишният Лечко Трифонов, който е настанен в УМБАЛ-Бургас без опасност за живота.екопресовани палета

По информация момчетата тръгнали за Айтос, за да купят цигари. Преди това са били в центъра на селото с голяма компания.

Събрали са се момчетата, за да си лафят. Свършили им цигарите и те са тръгнали за бензиностанция, която се намира на входа на Айтос, за да купят„, обясни познат на младежите.

В района на отбивката за село Пирне, малко след излизане от десен завой, шофьорът е загубил контрол над автомобила и последвал тежкият сблъсък.

Всички сме в шок, това просто не може да е истина. Много добри момчета, работливи, услужливи, възпитани. Цялото село много ги уважаваше. Тепърва навлизаха в живота. Добрин преди месец завърши средното си образование в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. Много обичаше животните. Яви се на изпити и беше много доволен от представянето си, смяташе да продължи образованието си отново в Стара Загора и да стане ветеринар. А след дни – на 26 юни щеше да има бал. А сега ще го изпратим в ковчег„, плачат местните от с. Караново.

Като много добро и работливо момче описват те и Тошко Колев. През 2019 г. заедно с родителите си той заминал за Англия. Работил в селскостопанския сектор. По време на извънредното положение се прибрали в родното село. Нито ден обаче не е останал без работа.ветеринарна клиника

Дали в строителството, дали като селскостопански работник – нямаше значение, изкарваше прехраната си сам„, разказа приятел на трите момчета от катастрофата.

Засега не е ясно какво е довело до фаталния сблъсък. Вероятната причина е висока скорост, а заради мократа настилка шофьорът да е загубил управление над возилото. Очакват единственият оцелял – Лечко, да се съвземе и да разкаже точно какво се е случило.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия излага трофейни западни оръжия от Украйна преди 9 май

Западни танкове и военна техника, заловени от руските сили...

ЕК удължава надбавките за земеделските субсидии с шест месеца

Европейският съюз ще удължи надбавките за субсидии с шест...

Президентът на Полша внесе проектозакон за повишаване на отбранителната готовност

Президентът на Полша Анджей Дуда внесе проектозакон, насочен към...

Финландия не изключва Русия да тества член 5 на НАТО

Малко вероятно е Русия да тества клаузата за взаимна...

Киргизстан съветва гражданите си временно да избягват да пътуват до Русия

Министерството на външните работи на Киргизстан съобщи в четвъртък,...

НЗОК отрича за дискриминация в указанията за изписване на диетични храни

Указанията на Националната здравноосигурителна каса за изписване на диетични...

Очаква се до края на 2025 г. България да се присъедини към ОИСР

За първи път България има конкретен срок за присъединяването...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Финландия не изключва Русия да тества член 5 на НАТО

Малко вероятно е Русия да тества клаузата за взаимна...

Еквадор обяви извънредно положение в 5 провинции

Президентът на Еквадор Даниел Нобоа във вторник обяви извънредно положение...

Израел загрижен относно възможни заповеди за арест от МНС, свързани с войната в Газа

Израел изрази загриженост относно съобщенията, че Международният наказателен съд може да...

Цветница е

Днес православните християни отбелязват Цветница - деня, в който Спасителят...

ЕС по пътя към нулеви емисии – задава се остър завой

Проблеми както по отношение на търсенето, така и по...

Русия засилва офанзивата в Източна Украйна

Русия изпрати още войски в Очеретине в Източна Украйна,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img