Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Драмата в с. Караново: Загиналият Добрин е абитуриент, а Тошко бил…

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu Васил Димитров

Трагедията след смъртта на две момчета в айтоското село Караново е жестока. Цялото село е в траур и хората не могат да повярват, че 21-годишният Тодор Колев и 20-годишният Добрин Иванов вече не са между живите, предаде „Флагман“.

Както Информационна агенция News24sofia.eu писа, те загинаха при тежка катастрофа на пътя с. Караново-Айтос. Опел Астра, управляван от Тошко, се забива в крайпътна канавка, а после и в дърво. На място загива Добрин, а шофьорът издъхва на път за болница. В колата с тях пътувало още едно момче – 19-годишният Лечко Трифонов, който е настанен в УМБАЛ-Бургас без опасност за живота.екопресовани палета

По информация момчетата тръгнали за Айтос, за да купят цигари. Преди това са били в центъра на селото с голяма компания.

Събрали са се момчетата, за да си лафят. Свършили им цигарите и те са тръгнали за бензиностанция, която се намира на входа на Айтос, за да купят„, обясни познат на младежите.

В района на отбивката за село Пирне, малко след излизане от десен завой, шофьорът е загубил контрол над автомобила и последвал тежкият сблъсък.

Всички сме в шок, това просто не може да е истина. Много добри момчета, работливи, услужливи, възпитани. Цялото село много ги уважаваше. Тепърва навлизаха в живота. Добрин преди месец завърши средното си образование в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. Много обичаше животните. Яви се на изпити и беше много доволен от представянето си, смяташе да продължи образованието си отново в Стара Загора и да стане ветеринар. А след дни – на 26 юни щеше да има бал. А сега ще го изпратим в ковчег„, плачат местните от с. Караново.

Като много добро и работливо момче описват те и Тошко Колев. През 2019 г. заедно с родителите си той заминал за Англия. Работил в селскостопанския сектор. По време на извънредното положение се прибрали в родното село. Нито ден обаче не е останал без работа.ветеринарна клиника

Дали в строителството, дали като селскостопански работник – нямаше значение, изкарваше прехраната си сам„, разказа приятел на трите момчета от катастрофата.

Засега не е ясно какво е довело до фаталния сблъсък. Вероятната причина е висока скорост, а заради мократа настилка шофьорът да е загубил управление над возилото. Очакват единственият оцелял – Лечко, да се съвземе и да разкаже точно какво се е случило.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия обвини Естония в тоталитаризъм

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова заяви,...

Откриха неизбухнала бомба от 90-те в Ниш

На 21 април сръбските власти ще евакуират цял квартал в...

Шведската полиция застреля мъж, нападал с нож три жени

Шведската полиция е застреляла и арестувала мъж, за когото се...

Главчев няма друг кандидат за външен министър и не прави кастинги

Нямам намерение да предлагам нов кандидат за служебен министър на...

Четири жертви след рекордните валежи в Дубай

Смъртните случаи от проливни дъждове по-рано тази седмица в Обединените...

Съдът на ЕС не разбра жалбите на магистратите за закриването на спецсъда

Съдът на Европейския съюз (СЕС) отхвърли жалбата срещу закриването на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

МВнР кани чужди организации като наблюдатели на предстоящия вот 2 в 1

Министерството на външните работи е отправило покани за международно...

Четири жертви след рекордните валежи в Дубай

Смъртните случаи от проливни дъждове по-рано тази седмица в Обединените...

2 май ще бъде неучебен ден и във Варна и Бургас

Кметът на Варна обяви 2 май за неучебен ден...

Главчев следи ескалацията, няма нужда от Съвет по сигурност

Няма непосредствена заплаха за националната сигурност на България. Това...

Христо Грозев се страхува да се върне в България

Разследващият журналист Христо Грозев се страхува да се завърне...

Борисов: ГЕРБ повече не носи отговорност за това правителство, а Радев (ВИДЕО)

Нека Стефан Димитров да остане на поста служебен вътрешен...

Русия защитава петролните си съоръжения с мрежи против дронове

Предвижда се и инсталиране на ракетни комплекси

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img