https://www.gerb.bg/bg

Сигнал до News24sofia.eu! Мирослав Николаев от Ловеч лъсна чисто гол, сам изпраща на непълнолетни момичета интимните си части (18+)

Мирослав Николаев от Ловеч

Мирослав Николаев от Ловеч лъсна чисто гол, сам изпраща на непълнолетни момичета интимните си части. Това алармира в сигнал до Информационна агенция News24sofia.eu 16-годишната С Д. която разказва в сигналът си до медията ни, че се е запознала с Мирослав онлайн в социалната мрежа Фейсбук.

Здравейте, News24 знам, че Вие сте една от малкото медии, които пускат това, което е едно към едно. Изпращам Ви тези снимки и видеоклипове на лицето Мирослав Николаев от град Ловеч, който ми изпрати покана и започна да ми пише всякакви извратени неща, а след това започна да ми изпраща интимните си части без да знае, че съм непълнолетна„, пише 16-годишното момиче до медията ни.

Справка в социалната мрежа на ИА News24sofia.eu показва, че Мирослав е роден през 5 септември 1979 година. В мрежата Николаев е написал и отбелязал, че е женен за Петя Петрова, която е потвърдила отбелязването.

Как е възможно в 21 век подобно нещо„, пита момичето, което твърди, че трябва всички хора да видят що за хора полазват социалната мрежа.

Надявам се, че след като видите за какво става дума и го качите ще има редакция от институциите„, допълва С. Д., която е станала неволна „жертва“ на извратения Мирослав, който гордо си размахва члена пред огледалото и камерата.

*Екипът ни направи опит да се свърже с Мирослав Николаев, но отговор от негова страна за коментар нямаше. Ще продължим да го търсим за гледна точка! През това време се надяваме, че държаните институции ще си свършат работата, а ние следим темата…

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Задържаха мъж, ударил друг по главата в София

Задържаха 41-годишен мъж, който е причинил средна телесна повреда...

Витоша ски: Симеоновският лифт не може повече да се поддържа с ремонти

Проблемът с модернизирането на съоръженията на територията на Природен...

Арестуваха трима за търговия с гласове в София

Трима души бяха арестувани в София във връзка с...

Главчев възложи на ДАНС да провери казуса със Симеоновския лифт

Служебният премиер Димитър Главчев възложи на Държавна агенция "Национална...

Медведев: Зеленски е легитимна военна цел за Русия

Володимир Зеленски, като ръководител на враждебен режим, е легитимна...

Апелативният прокурор на София Радослав Димов подаде оставка

Апелативният прокурор на София Радослав Димов подаде оставка днес,...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

САЩ внимателно следят Иран

Този уикенд президентът на САЩ Джо Байдън е на...

Бившият адвокат на Доналд Тръмп подложен на кръстосан разпит

Адвокатът на бившия американски президент Доналд Тръмп притисна ключовия...

Почти 2 200 лв. достига средната заплата през първите три месеца на 2024 г.

Средната брутна месечна работна заплата за януари 2024 г....

България ще извърви пътя към Еврозоната, убедени са икономисти

Заради високата инфлация нямаше как да влезем в Еврозоната...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg