Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Мирослав Соколов сензационно пред NEWS24sofia.eu: Не съм пребил Мария. Истината скоро ще излезе наяве! (ВИДЕО)

Не съм пребил Мария. Истината скоро ще излезе наяве!“. Това коментира сензационно пред Информационна агенция News24sofia.eu съпругът на фолкпевицата Мария – Мирослав Соколов, който бе обвинен за това, че е пребил певицата.

Припомняме, че певицата потвърди в телефонен разговор пред репортер на Информационна агенция News24sofia.eu новината, но категорично отказа каквито и да е коментар по случая. „Добре съм, но не желая да коментирам нищо за момента„, заяви Мария и допълни, че скоро всичко ще излезе наяве.

Иначе криминалния инцидент е станало на 21 март т.г. в апартамент на ул. „Златен рог“ в София след спор между двамата. Според първоначалната информация Миро си изпуснал нервите и започнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, накрая я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията. Певицата си е извадила медицинско за травмите.

Пред униформените миньончето разказало, че Миро не й посяга за първи път, а дори я е и заплашвал с пистолет, опрян в главата й. Съпругът на Мария е арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Задържан е за срок до 72 часа и предстои Софийският районен съд да гледа мярката му за неотклонение.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. и живеят в дома на певицата. Мария има дъщеря Марая от първия си брак. Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации, доразбра News24sofia.eu от свои източници.

Юристи коментират, че подаването на сигнал в полицията веднага след случая помага при разследването. След като актрисата Диана Димитрова обяви, че е била бита от колегата си Юлиян Вергов, прокуратурата се зае с казуса, но поради закъснелия с 5 г. сигнал, липсата на медицинско освидетелстване и разминаването в нейните показания и тези на свидетелите досъдебно производство не бе образувано.

Важно е да се говори за насилието над жени, коментираха пред вестник „Телеграф“ специалисти. Необходимо е самите жертви да го правят своевременно, за да има ефект и агресорите да бъдат наказани. Експерти предупреждават, че случаите, при които жертви на домашно насилие си замълчават за преживяното, могат да приключат и с убийство.

Мария: „Няма такова нещо“!

Няма такова нещо. Нищо не съм подавала, нищо не съм оттегляла, заяви пред „Телеграф“ фолкпевицата Мария. Тя благодари на медията ни, че я е потърсила за коментар.

Юристи коментират, че делата за домашно насилие са много трудно доказуеми, защото жертвите в голям процент от случаите се отказват от първоначалните си показания. Призивът им е пострадалите да подават сигнали в полицията и в прокуратурата и да не се отказват или да променят показанията си, за да бъдат заловени и наказани насилниците.

Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението.“. Така попфолк звездата Мария коментира пред NOVAл

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24!

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Войната няма да свърши, дори и Украйна да спечели на фронта

Ситуацията на фронта е най-тежката за Украйна от началото...

Стефан Сежурне: Руският военен провал в Украйна е налице

Според изчисленията на Франция, около 150 000 руски военни...

„Сиела Норма“ спечели обществената поръчка за машинния вот на 9 юни

Фирмата "Сиела Норма" е определена от ЦИК за изпълнител...

Борисов, Караянчева и Делян Добрев повеждат по две листи за 50-о НС

Водачите на листите на ГЕРБ-СДС за всички избирателни райони:

Корнелия Нинова: Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ

"Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И...

Пропалестински протести започнаха и пред университетитe в Австралия

Стотици излязоха на протест срещу войната в Газа пред...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Руският заместник-министър на отбраната обжалва ареста си за корупция

На 8 май Московският градски съд ще разгледа жалбата...

Валери Жаблянов повежда „Левицата“ към ЕП

"Левицата" постави начело на евролистата Валери Жаблянов. Това съобщипред медиите...

Китай посредничи на „Хамас“ и „Фатах“

Двете палестински групировки са във вражда от 2007 г.

1429 ще са професионалните паралелки в гимназиите следващата учебна година

2374 паралелки в гимназиите са заложени в план-приема за...

Росица Кирова против профанизирането на НС с ненужно говорене

Заместник-председателят на парламента Росица Кирова очаква и се надява...

Българо-румънски екипи ще следят трафика по празниците в пограничните райони

Български и румънски пътни полицаи ще участват в съвместна контролна...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img