Реклама

https://www.gerb.bg/bg

„Вярната“ до гроб на ГЕРБ Антоанета Мечкарова избяга от екипът на News24sofia.eu!

Антоанета Мечкарова, която беше кандидат за кмет на община Пирдоп от ГЕРБ на последните местни избори и понастоящем е общински съветник от партията в ОбС-Пирдоп нагло избяга от екипът на Информационна агенция News24sofia.eu.

„Вярната“ до гроб на ГЕРБ Антоанета нямала никакво желание за среща с разследващия ни журналист Тодор Стефанов, а причина за това все още няма.

„Г-жа Мечкарова, няма да дава за момента интервюта„, обясни пред репортер на News24sofia.eu нейната „секретарка“.

Екипът ни потърси за интервю Мечкарова във връзка с пуснатия от нея сигнал срещу червения от БСП кмет на Пирдоп Ангел Геров.

Припомняме, че Общинска избирателна комисия – Пирдоп (ОиК) подхвана пирдопският кмет за нарушаване на Закона за местно самоуправление и местната администрация (ЗМСМА), не че имаше голямо желание за това… Заради внесен сигнал от общински съветник Антоанета Мечкарова се наложи ОиК-Пирдоп да заседава на 11.02.2021 г.

Проверявайки Търговският регистър герберката Мечкарова е попаднала на едноличен търговец “Калиопа – Ангел Геров”. Сиреч пирдопския кмет си кметува и в същото време си търгува… Поне така показва Търговския регистър, където “Калиопа – Ангел Геров” ЕТ е със статус: активен!

Припомняме още, че в Административен съд – София област е на лице административно дело № 230 / 2021 г., образувано по жалба на Антоанета срещу решението на ОиК-Пирдоп ДА НЕ ОТСТРАНИ Ангел Геров от длъжността кмет на Община Пирдоп след като са налице извършени от него закононарушения на ЗМСМА. Две са вече проведените заседания, на които Ангел Геров е позициониран като „заинтересовано лице“, но Ангел Геров – редовно призован, не се явява, не се и представлява…

Видно от протоколираното заседание, проведено на 24.03.2021 г. от Седми състав на АССО, Ангел Геров настоява да бъде прекратено производството по делото, щото видиш ли жалбата не е подадена от централното ръководство на ПП „ГЕРБ“ – по устав!? Сиреч, лично Бойко Борисов му се ще да се занимае с неговото кметуване и неговите закононарушения, които болишинството от ОиК-Пирдоп сметнаха за допустими и не прекратиха правомощията му

Ангел Геров внесъл яснота и по отношение териториалното местонахождение на АССО, посочвайки, че представено от Бойко Борисов пълномощно касае територията на област Софийска, а Административен съд – София област се намира в пределите на гр.С., който се намира извън Софийска област… Той и завода на „Аурубис България“ АД се намира в гр. Златица, но се води, че е в Пирдоп, но това не прави кой знае какво впечатление на пирдопския градоначалник.

Според него АССО трябва да я в Годеч, в Ихтиман или Душанци, Карлиево или Бодят махала, за да приеме нашият напет кмет, че е позициониран в Софийска област, а не в столицата и да се занимава с неговите шиканации…

От протокола по делото за отстраняването на Ангел Геров разбираме, че същият е в болнични… Поболял се е и не може да се яви на делото, а неговата адвокатка, носеща случайно или не съвсем същата фамилия Герова, поради „настъпили разногласия  него и неговия процесуален представител – адв. М. Герова – и поради оттегляне на пълномощията, които Геров е дал за процесуално представителство по настоящето дело на адв. М. Герова,без да представя доказателства за направеното оттегляне на пълномощното„.

Дали въпросната адв. М. Герова е в роднински отношения с въпросния А. Геров?

Семейна драма… Лют скандал… Или елементарно шикалкаване прилага фамилия Герови на Българският административен съд?

Въпрос с не много повишена трудност…

Разтакаване, размотаване, мушенгии, стари тоталитарни похвати, характерни герови манталитети…

Докато си кметува в кабинета, в някоя болница се води по клинична пътека? Предстои да се разплете сагата и да се установи кой му е издал болничен лист, в коя болница е лежал и с каква диагноза се е сдобил?

Ишиас, ломбаго, черен дроб, душевно разстройство, любовна болест, умопомрачение, сърцеразбивание… Болестното състояние (каквото и да го е предизвикало) на Геров се закучило и същият не можал да се яви в съдебната зала и на 31.03.2021 г. – ни лично, ни чрез представител! Свършили са роднините адвокати ли, никой не ще да го представлява ли, или шиканираща е причината, тепърва ще се установи, но си останал пирдопският заинтересован кмет не представляван…

Въпреки неприсъствието на Ангел Геров, Седми състав на АССО дава ход на делото, като „счита за необходимо изрично да укаже на заинтересованата страна, че са налице индиции за шиканиране на съдебното производство от страна на А. Геров, доколкото макар да се твърди в представения болничен лист, че е бил на болнично лечение от 22.03.2021 г., на съда е служебно известно, че при извършено съобщаване на разпореждане на съда по телефона на 23.03.2021 г. кметът на Пирдоп е бил на работното си място, в работна среща, поради което е отказал получаването на съобщение по телефона. В този смисъл съдът счита, че не са налице основания за отлагане на делото поради влошено здравословно състояние на заинтересованата страна и именно поради тази причина беше даден ход на делото в днешното заседание“…

Хванат по бели гащи… Така може да се определи ситуацията с мистериозното боледуване на Ангел Геров, който се опитва да ШИКАНИРА българският съд… Хем е на работа в кабинета си, хем е на болнично лечение… То, че МБАЛ-Пирдоп си е почти семейна болница, е ясно на жителите от Средногорието, ма чак кметския пирдопски кабинет да е актуван като болнична стая…

А дали има нужда Ангел Геров от дюшеци, възглавници и чаршафи, че да спретнат жителите една благотворителна акция в негова чест и да му обзаведат кметския кабинет подобаващо?

На народен български език шиканирането си е чисто ШИКАЛКАВЕНЕ! Шикалкави и се извърта Ангел Геров, но АССО-София област не му се връзва на мушенгиите… И резонно, следващото заседание е насрочено на 8-ми април – Международния ден на ромите! Дали ще оздравее до тогава, или ще поиска не само лично Бойко Борисов да се яви в съда, но и Арменския поп, че и музата му Калиопа, не се знае, знае ли се… Какви ли още шиканинкания ще роди ангеловата глава само и само да провали поредното заседание по делото и да удължи своето злополучно кметуване?!

Ех, Ангеле, Ангеле… Шиканирането не ти мина, но е показателно и за кметското ти управление. И ако сега ОиК-Пирдоп не проумее и не събуди съвестта си, то е от ясно по ясно, че сте си лика-прилика! А това е пагубно за пирдопската община!

Между другото, за шиканиране и пречене на съда, се налагат глоби! Защо ли на Ангел Геров му се размина?! Засега! И за представяне на документи с невярно съдържание би следвало да се носи отговорност. Че и за въвеждане в заблуждение…

Коя е Антонета Мечкарова очаквайте скоро в News24sofia.eu!

spot_img
spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Турция е ликвидирала още 16 членове от ПКК в Северен Ирак

Турция е ликвидирала над 16 членове на незаконната Кюрдска...

След празниците: Задръствания и тапи по магистралите и граничните пунктове (СНИМКИ)

Задръствания и опашки се образуваха по магистралите и граничните...

„Хамас“ прекратява огъня (ВИДЕО)

Движението "Хамас" заяви, че ръководството му е приело условията,...

Бившата депутатка от ПП-ДБ Петя Ставрева почина на 47 години

Пловдивчанката бе и председател на ПП "Обединени земеделци"

Стрелба в софийския квартал „Люлин“! (СНИМКА)

Изстрелите най-вероятно са от въздушна пушка, а причината - спор за паркомясто

Руските ядрени учения са отговор на западните изявления за изпращане на войски в Украйна

Обявените днес руски тактически ядрени учения са отговор на изявленията на западни...

Румен Радев приветства ученическите гвардейски отряди в президентството

Капитаните на отрядите връчиха клетвените си обещания

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Колумбия скъсва отношения с Израел заради Газа

Колумбия къса дипломатическите си отношения с Израел заради действията му...

Фермери искат гаранционен фонд за преодоляване на загубите при бедствия

Създаване на гаранционен фонд в подкрепа на земеделските стопани...

Окончателно: Отмениха разрешението за изгаряне на отпадъци в ТЕЦ-София

Върховният административен съд (ВАС) окончателно потвърди отмяната на решението...

Аплаузи за МИГ-29 в Деня на храбростта в София (СНИМКИ)

Денят на храбростта и празник на Българската армия на...

Над 200 са жертвите на наводненията в Кения

Очаква се дъждовете да се усилят

Велика събота е

Днес православната църква отбелязва Велика събота. Това е последният...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg