https://www.gerb.bg/bg

Терор на Румънското посолство! Силоваци крещят на хората от блоковете: Свини герберски, сега ще се качим да ви потрошим! Десетки треперят, блокирани в градския транспорт (СКАНДАЛНО ВИДЕО/СНИМКИ)

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Олег Игнатов

Агитки от лупмени с черни фланелки заплашват със смърт гражданите на София! Наглите метежници крещят: „Свини герберски, сега ще се качим да ви потрошим!“ и „Педерасти умрете“ на живущите от кооперациите около Румънското посолство. Хората са шокирани от атаката им в 22 часа вечерта и блокирането на възловоо кръстовище на бул. „Ситняково“ и от терасите си ги молят да се махнат и да не крящят.

В отговор обаче агитките от млади мъжаги ги плащат със смърт и саморазправа, като трошат всичко в района и псуват всеки, когото срещнат и не е съгласен с действията им.

Терорът им е документиран от очевидци в скандален видео клип, изпратено наш читател на място. В същото време вече час на място са блокирани стотици пътници на градския транспорт, които стоят и треперят в автобуси и трамваи на кръстовището и не смеят да излязат, за да не бъдат нападнати от силоваците.

https://news24sofia.eu/2020/08/14/purvo-v-news24sofia-eu-protestirashtite-blokiraha-novo-kluchovo-krstovishche/

Както Информационна агенция News24sofia.eu съобщи преди минути, София е парализирана и превзета от метежниците на Христо Иванов-Маджото и присъдружните на Румен Радев и Васил Божков агитки на Бабикян и Мая Манолова. Преди минути те блокираха още едно възлово кръстовище в столицата, като така блокират окончателно трафика в града – на Румънското посолство и бул. „Ситняково“.

Най-скандалното е, че час преди да построят барикадата си от гуми и палатки, полицията им е разчистила кръстовището!

Това предаде „Пик“ като се ползва на жители на централния район, около който са три от кварталите с най-скъпи данъци – ул. „Цар Иван Асен“, жк. „Яворов“ и кв. „Гео Милев“. Бул. „Ситняково“ пък осигурява достъп до „Подуене“ и „Слатина“. С блокирането на въпросното кръстовище окончателно градът е парализиран и няма да има никаква възможност да се минава през центъра на столицата.

https://www.youtube.com/watch?v=fDZrWYXnz0k&feature=youtu.be
Снимка/източник: Информационна агенция ПИК

Полицията дойде преди час и спря движението около 21 ч. Първоначално помислихме, че идеята им е да спрат движението на метежниците. Минути преди 22 ч. обаче пристигнаха няколко групички, които вдигнаха квартала във въздуха с барабани и вувузели и разбудиха половината район. Вместо да ги изгони и да не им позволи достъп обаче, МВР ги пусна да навлязат в кръстовището и ги пазеше докато влачеха гуми, кашпи, прътове и вдигнаха палатки. Тогава разбрахме, че всъщност метежниците превземат кръстовището със съдействието на полицията. Тя се обърна официално срещу българските граждани и данъкоплатци и работи заедно с тях за създаване на хаос в държавата, възмутени са хората.

В момента пред нас има само две възможности – или напускаме домовете и работата си и спираме да работим и плащаме данъци, или излизаме да се бием. Утре няма да мога да изляза с автомобила си, за да закарам детето си на градина, алармира и друг читател от района.

Снимка/източник: Информационна агенция ПИК

По думите им на място има не повече от 100 метежници, които безнаказано запушват кръстовището, като освен това вдигат невъобразим шум по нощите, когато работещите хора и семействата им спят.

На място в момента вече има издигнати две шатри, пет палатки, а около тях са натрупани гуми и строителни палета, които за всеки е ясно, че няма как да бъдат докарани за секунди. Това означава, че метежниците са имали предварителна организация, за която явно МВР е знаело и им е съдействало.

Видео/източник: www.pik.bg
Видео/източник: www.pik.bg
Видео/източник: www.pik.bg
Снимка/източник: Информационна агенция ПИК
Снимка/източник: Информационна агенция ПИК
spot_img
spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Хиляди грузинци с европейски знамена срещу закона за чуждестранните агенти

Няколко хиляди грузинци и днес излязоха по улиците в...

Финалът на Евровизия ще е без един от фаворитите

Нидерландският изпълнител Йост Клайн, който бе и един от...

Още едно дете е прието в болница след хранително отравяне в Сливен

В детското отделение на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в...

Нова полева болница заработи в Газа

Израелските военни съобщиха в събота, че в централната част...

Петролният завод в Башкирия спря производство след украинска атака с дрон

Руският нефтопреработвателен, нефтохимически и торов комплекс "Газпром Нефтехим Салават",...

Хамас съобщи за още един починал заложник в Газа

Палестинската групировка "Хамас" съобщи в събота, че още един от...

Руският премиер обяви промени в кабинета

Михаил Мишустин, наскоро преназначен от руската Държавна дума за...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Утвърдена е методика за удостоверяване на машините за изборите

Министерството на електронното управление (МЕУ), Българският институт за стандартизация...

Израел потвърждава евакуацията на Рафах

Преди очакваната военна операция израелската армия започна да евакуира град...

Разследват гранични полицаи на ГКПП „Кулата“ за корупция (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=p8zLPFHGD1w Кратка информация за разпространен в социалните медии видеоклип с...

Шестима показали антируски банери от балкона на бивше руско консулство в Лайпциг

Шестима германци са показали антируски банери от балкона на...

Отбелязваме Деня на Европа и Деня на победата над нацизма

Отбелязваме Деня на Европа и Деня на победата над нацизма.  От...

Задържан стреля по полицаи в участък в Париж

Мъж стреля и рани двама полицаи във френската столица...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg
https://www.gerb.bg/bg