https://www.gerb.bg/bg

Самозванците от „Любословие“.БГ най-нагло откраднаха снимки на ЕЦТП (ФАКТИ)

Снимка: Диана Русинова

Най-„рейтинговата медия“ в България „Любословие“.БГ за пореден път откраднаха „труда“ на други будни граждани, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Става дума за две снимки публикувани от Диана Русинова от Европейския център по пътни политики (ЕЦТП). Припомняме, че днес катастрофа блокира движението при 264 км на АМ „Тракия“ в посока Бургас. Има починал. Лек автомобил е самокатастрофирал и се е запалил, съобщиха малко – по късно от пресцентъра на МВР. Сигналът за пътен инцидент е подаден малко след 16 часа. На място са пожарникари и медици, пътни полицаи регулират движението. Диана Русинова от Европейския център по пътни политики съобщи в профила си във Facebook, че при катастрофата е загинало и дете. Тя сподели и снимки от инцидента. За пътуващите към Бургас се препоръчва използването на обходен маршрут. Трафикът се осъществява от пътен възел „Нова Загора“ – Сливен – АМ „Тракия“, съобщиха от АПИ.

Малко по-късно от „Любословие“.БГ пуснаха въпросните две снимки, но категорично заявяват в описанието, че кадрите са „тяхна собственост“. Снимки и текст „Любословие.БГ„, гласи описанието на тяхната публикация.

News24sofia.eu потърси за коментар по телефона Диана Русинова: „Снимките не са на никакво „Любословие“. Изпратени са от представители на (ЕЦТП„, коментира Русинова.

Нямаме практика да взимаме чужди снимки без посочен източник. Рядко ползваме изпратени снимки или клипове от граждани. Причината – понякога информацията не отговаря на реалността„, допълва експертът по пътна безопасност.

И е категорична: „Снимките са наши. Не е никои друг собственик. Пуснала съм ги в личния си профил и всеки може да ги ползва, но да е посочил коректно първоизточникът на кадрите

Е, честито! „Любословие“.БГ най – „добрите сте“, но в кражбите на чужди кадри!

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

САЩ прави крачка към легализиране на марихуаната на федерално ниво (ВИДЕО)

Министерството на правосъдието на САЩ официално предприе прекласифициране на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Вече 58 са жертвите на внезапни наводнения и свлачища в Индонезия

Спасителните операции продължават и днес в индонезийската провинция Западна...

Служебното правителство ще обсъди доклад за изпълнението на държавния бюджет

Служебното правителство ще проведе редовното си седмично заседание, съобщиха...

Отбраната вече не е табу за ЕС

Министерството на икономиката и индустрията ще подкрепи всяко българско...

САЩ предупреждават Израел за „хаос и анархия“ в ивицата Газа

САЩ предупреждават Израел за "хаос и анархия" в ивицата...

Великобритания засилва киберсигурността около предстоящите избори

Киберспециалисти ще помогат на политици, служители на изборите и...

ЕС напомня на новата власт в РСМ да прилага договорите с България и Гърция

Очакваме новият президент и новото правителство на Република Северна...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg