Разгонени гейове налазиха журналистът Тодор Стефанов, разпространяват фалшиви новини (СНИМКИ)

Ето обяснението на Стефанов:

Прочитания 128293
49 811
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Emrah Doğru

Разследващия журналист Тодор Стефанов се „оплака“ пред вестник „24 часа“, че е станал обект на нежелано внимание от страна на мъжкия пол, като дори му публикуват снимки в различни онлайн „гей групи“.

Ето обяснението на Стефанов:

Във връзка със зачеститлите покани за приятелство, които получавам, искам да споделя следното. Първо – благодаря на всички за интереса. Честно казано съм изненадан.

Профилът ми е ориентиран към реални хора, които познавам и чрез него общувам само с реални познати. През последните шест месеца поканите за приятелство скочиха експоненциално. Реших да не си правя профил на публична личност, за да си предавам излишна важност и взех да приемам почти всяка една покана. До 5000, какъвто е лимитът на приятелствата, ще си държа този профил. Оказа се обаче, че това крие и изненади.

Освен няколкото единични случаи на ругатни, които получих, ми направи силно впечатление, че единствените, които чувствително се отличават с огромната си наглост са хомосексуалните хора. Не съм си представял, че можеш да си пращаш разголена снимка на непознат човек, след като му кажеш добър ден. Освен това видимо мой приятели ми изпращат скрийншотове от които става ясно, че някакви разголени гейчета по-скоро педали публикуват мои лични снимки в тяхните гей групи. Евала!

Пред в-к „24 часа“ известния с критичните коментари журналист заяви, че ще си търси парвата по съдебен път. „Всички хора, които коментират срещу мен и разпространяват фалшиви новини имат, своите имена и снимки и те ще бъдат подведени под наказателна отговорност„, заяви журналистът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Васил Димитров

editor
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Условията в психиатриите ни – неприемливи и за пациенти, и за лекари

Недостиг на ресурси, недобра координация и липса на информационна осигуреност и интегрирани услуги е диагнозата на системата на психиатричното обслужване в България. Това гласи анализ на Сметната палата. Одиторите са дали 13 препоръки на министъра на здравеопазването и 2 препоръки на министъра на труда и социалната политика. Според одиторите, все […]