Рашков не знае дали ще е министър във втория кабинет

Каквото реши президентът, това ще бъде

Views 73160
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров/

Нито един от служебните министри не е получавал предложения за участие в новия кабинет на президента Румен Радев. Това обяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков пред журналисти, след като взе участие в официалния празник на пожарната.

Бойко Рашков уточни, че все още няма отправено предложение към него за оставане в новия служебен кабинет на президента.

По думите каквото реши президентът, това ще бъде. Това е въпрос, който трябва да се реши от държавния глава, а всяко друго предварително говорене би било некоректно, уточни Рашков.

Запитан дали би участвал в евентуален политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, Рашков заяви, че и такова предложение засега няма. Някои има цел да постави моето името сред имената на колегите Петков и Василев, каза Рашков. Той няма информация изобщо да се прави такъв политически проект.

Запитан дали МВР ще бъде активно в предотвратяването на купуването на гласове на предстоящите избори, Рашков увери, че независимо дали той ще бъде министър или друг, ще се положат необходимите усилия. МВР ще бъдат доста активни, защото, както знаете, тези, които купуват гласове са доста активни, но и са изобретателни, коментира Рашков.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Разследват убийство с дървен кол в с. Мокреш

По време на битов скандал вчера около 18 ч. в с. Мокреш, област Монтана, 42-годишен мъж е бил ударен с дървен кол. Пострадалият бил транспортиран в болница в Лом, където няколко часа по-късно починал, съобщи прокуратурата. Извършителят е задържан за 24 часа. Направен е оглед на мястото, провеждат се разпити […]