Кирил Петков към ГЕРБ: На държавата е нужен бюджет, а не PR

Страната ни има нужда от сигурност

Views 17921
0 0
Снимка: архив пресцентър Министерски съвет

Премиерът Кирил Петков призова партиите и опозицията вместо да създават смут в България като с военните действия в Украйна, да приемат Бюджет 2022.

Единственото, което може да направи опозицията в момента е да бъде конструктивна и да приемем бюджета в днешния ден, защото на България й трябва бюджет, особено в това време, да имаме сигурност за всяко едно от министерствата как трябва да работи„, настоя Петков след заседание на Министерски съвет.

Вместо да се упражняваме в излишен пиар да си седнат всички в парламента и да действат максимално корпоративно, за да имаме приет бюджет до края на годината„, настоя Кирил Петков.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Иран обвини провокациите на НАТО за войната в Украйна

Позицията е на иранския външен министър