Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Депутатите напуснаха НС без сериозни очаквания от кабинета Донев 2

Снимка; архив БГНЕС

Очаквам служебният кабинет да организира изборите по най-подходящия начин. Това заяви в кулоарите на парламента Тома Биков. Той очаква още от правителството на Гълъб Донев да не участва в предизборната кампания, да работи за България след 2 месеца да има редовно правителство и да се тръгне в посока стабилизация на страната. Оценката му е, че в някои сфери министрите се справят добре, а в други сравнително лошо. За смяната на Велислав Минеков депутатът изрази задоволство, че оценката на президента за министъра на културата съвпадала с тази на ГЕРБ.

БСП не очаква нищо ново от служебния кабинет. В социалната политика то не се е справило, каза депутатът от БСП и бивш социален министър Георги Гьоков. Той нямал сърце да даде висока оценка на управлението.

Социалистът очаква добро представяне за червените на изборите. В този парламент БСП била най-диалогичната партия. Сега очаква по-висок резултат на вота през април.

В кулоарите на НС депутатът от „Български възход“ Виолета Комитова също коментира новия служебен кабинет. Това правителство ще продължи това, което видяхме досега, смята народният представител. Министрите, по думите й, работят в много напрегната обстановка. Не им е лесно, смята още тя. Има още много неща, които да свършат, подчерта Комитова.

Депутатът вярва, че БВ ще влязат и в следващия парламент. Надява се да я поканят и в листата за следващите избори. Тя иска формацията на Стефан Янев да продължи стила си на работа, а именно да се води диалог.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Велика събота е

Днес православната църква отбелязва Велика събота. Това е последният...

НАТО праща консултантски мисии в Близкия изток и Африка

НАТО обмисля да изпрати консултантски мисии в областта на сигурността...

В Австрия задържаха българин за трафик на нелегални мигранти

Полицията във Фьозендорф, провинция Долна Австрия, спря специално преустроен...

Доброволците от руската армия са пушечното месо в Украйна

Кремъл продължава да използва и затворници

Националната служба за охрана с мерки за сигурност в София на 4 и на 6 май

На 4 май, Велика събота, Националната служба за охрана...

Една година от масовата стрелба в белградско училище

На днешния ден преди една година тринадесетгодишният К. К. откри...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Русия засилва офанзивата в Източна Украйна

Русия изпрати още войски в Очеретине в Източна Украйна,...

Мъж подпали мотоциклета си при полицейска проверка в Костинброд

Мъж е подпалил мотоциклета си, след като автопатрул на...

Най-малко 8 души са загинали след проливни дъждове в Бразилия

Проливни дъждове отнеха живота на 8 души, а други...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img