Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Трифонов предупреждава „предателите“ – да се гледат в огледалото (ВИДЕО)

Предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях. А предателите да се гледат сутрин в огледалото. 

С остър коментар в пост във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов потвърждава информацията, че депутатите от неговата парламентарна група ще се отцепят и ще подкрепят правителството, начело с Кирил Петков и Асен Василев.

Слави Трифонов е получил тази информация преди малко и е убеден, че депутатите му са купени с пари и постове, но „ще се види и кой какъв ще стане.

Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.“

Слави Трифонов прави и морален и етичен извод: „В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото.

От цялата тази история изпитвал и срам, но и облекчение, защото в битките е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели.

Малко преди това от пресцентъра на „Има такъв народ“ в кратко изявление заявиха, че в партията не разполагат с информация за напускащи групата. „Следващите дни и часове най-вероятно ще го покажат. Досега депутатите са били лоялни към ръководството на партията и най-вече към своите избиратели… И дали това е така, ще разберем съвсем скоро.“

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Facebook

Продължаваме промяната“ намери нужния брой депутати, за да си осигури мнозинство в Народното събрание, заяви днес в Стара Загора народният представител Атанас Михнев. Според Михнев, Слави Трифонов е развалил диалога в коалицията по важните теми за актуализацията на бюджета и антикризисните мерки.

Припомняме, че решението за изтеглянето бе обявено в сряда изненадващо от лидера на партията Слави Трифонов с изявление в сряда миналата седмица, след като министрите напуснаха демонстративно заседанието на Министерски съвет, на което трябваше да се гласува проекта за актуализация на бюджета. След изявлението на Трифонов, Петков и Василев обявиха, че ще разчитат на съвестта на депутатите и че предпочитат кабинет на малцинството, но не и извиване на ръце.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Доброволците от руската армия са пушечното месо в Украйна

Кремъл продължава да използва и затворници

Националната служба за охрана с мерки за сигурност в София на 4 и на 6 май

На 4 май, Велика събота, Националната служба за охрана...

Една година от масовата стрелба в белградско училище

На днешния ден преди една година тринадесетгодишният К. К. откри...

Масов бой и пострадали в центъра на Габрово заради етническа основа?

Масов бой в центъра на Габрово и пострадали хора....

Реклама

spot_img

Продължете да четете

„Сиела Норма“ спечели обществената поръчка за машинния вот на 9 юни

Фирмата "Сиела Норма" е определена от ЦИК за изпълнител...

Задържаха над 800 000 къса контрабандни цигари на ГКПП – Лесово

При проверка на товарен автомобил на ГКПП - Лесово...

Байдън води на Тръмп с 1%

Разликата се е стопила от последното допитване

Поканиха Главчев на конференцията за възстановяване на Украйна в Берлин

България остава последователна и ще продължи да изразява своята...

Съдът в Гърция осъди шестима за пожарите край Атина през 2018 г.

Днес съдът в Гърция наложи наказание "лишаване от свобода"...

The Hill: Русия изпусна момента за голям пробив на фронта

В момента Русия използва всички свои сили, за да...

Соня Момчилова: Дано не се премине границата между регулацията и цензурата

Съветът за електронни медии (СЕМ) избира председател. Мандатът на...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img