Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Трифонов предупреждава „предателите“ – да се гледат в огледалото (ВИДЕО)

Предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях. А предателите да се гледат сутрин в огледалото. 

С остър коментар в пост във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов потвърждава информацията, че депутатите от неговата парламентарна група ще се отцепят и ще подкрепят правителството, начело с Кирил Петков и Асен Василев.

Слави Трифонов е получил тази информация преди малко и е убеден, че депутатите му са купени с пари и постове, но „ще се види и кой какъв ще стане.

Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.“

Слави Трифонов прави и морален и етичен извод: „В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото.

От цялата тази история изпитвал и срам, но и облекчение, защото в битките е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели.

Малко преди това от пресцентъра на „Има такъв народ“ в кратко изявление заявиха, че в партията не разполагат с информация за напускащи групата. „Следващите дни и часове най-вероятно ще го покажат. Досега депутатите са били лоялни към ръководството на партията и най-вече към своите избиратели… И дали това е така, ще разберем съвсем скоро.“

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Facebook

Продължаваме промяната“ намери нужния брой депутати, за да си осигури мнозинство в Народното събрание, заяви днес в Стара Загора народният представител Атанас Михнев. Според Михнев, Слави Трифонов е развалил диалога в коалицията по важните теми за актуализацията на бюджета и антикризисните мерки.

Припомняме, че решението за изтеглянето бе обявено в сряда изненадващо от лидера на партията Слави Трифонов с изявление в сряда миналата седмица, след като министрите напуснаха демонстративно заседанието на Министерски съвет, на което трябваше да се гласува проекта за актуализация на бюджета. След изявлението на Трифонов, Петков и Василев обявиха, че ще разчитат на съвестта на депутатите и че предпочитат кабинет на малцинството, но не и извиване на ръце.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Радев: Спортът възпитава качества, ценност и характер

Президентът Румен Радев откри международния турнир Sofia Karate Open...

Две жертви при израелска атака на Западния бряг

Израелските сили размениха огън с палестински екстремисти в окупирания...

Иран се подигра на оръжията на Израел – били детски играчки

Външният министър на Иран отказа да признае, че Израел стои...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Стотици евакуирани след изригване на вулкан в Индонезия

Eвакуираха най-малко 800 души след множество изригвания на вулкана...

Три варианта след изборите чертае Димитър Ганев

Ако на сцената няма нов политически субект, който да...

САЩ заявиха, че няма да поемат „бойна роля“ в Украйна

Съединените щати не възнамеряват да поемат „бойна роля“ в...

Бойко Борисов вдигна ръце от темите „президент“ и „Главчев (СНИМКИ/ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=nGBwNJ45p8I Темата "президент", темата "Главчев" няма да коментирам, защото я...

Атанас Запрянов: България не е застрашена от конфликта Израел-Иран

Израелският удар в Иран е бил ограничен по военна...

Депутатите решават дали да заседават по време на избори

Парламентът ще обсъди като точка първа в дневния си...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img