https://www.gerb.bg/bg

Заклинания и лозунги в екселска таблица – ГЕРБ критикува програмата на Промяната

Деница Сачева и Десислава Атанасова, снимка; БГНЕС

Знаковите лица от ГЕРБ, но непридружени от лидера на партията Бойко Борисов, дадоха пресконференция в зала „Изток“ в Народното събрание, за да обяснят защо няма да подкрепят управленската програма, предложена от „Продължаваме промяната“.

Част от темите, които са обсъждани, въпросите, които сме поставяли, включително на ниво детайл, са обхванати от представени от „Промяната“ екселски таблици. Друга част са пропуснати, не знам по каква причина„, посочи председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, нарочно подчертавайки начина на представяне на управленския план-график от страна на ПП – в таблица в „Ексел“.

Преди представителите на ГЕРБ да започнат да заливат с критики, вторият човек в партията на Борисов Томислав Дончев посочи точките, по които все пак е постигнат консенсус. „Има цели сфери, в които забележките, предложенията, отправени от нашите екипи, са до голяма степен приети. Спорт, земеделие, култура, външни работи, отбрана. И благодарност за всички, които са положили, и от двете страни, усилия да се извърви някакъв път напред.“

Но в цяло – в голяма част от секторите, посочи Дончев, „така наречената програма“ била под формата на екселска таблица, заклинания и лозунги, шепоти. „Имаме дефицит и липса на цели сектори – европейско финансиране, грижа за децата, туризъм. Най-големият проблем е свързан с вътрешната кохерентност и най-вече – противоречието между сектор бюджет и другите сектори.“

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Гневни граждани замеряха с яйца Борислав Гуцанов (ВИДЕО)

Гневни граждани замеряха с яйца Борислав Гуцанов. Народната любов...

Ким Чен-ун демонстрира стрелби

В петък севернокорейските държавни медии разпространиха снимки на лидера...

Париж и предградията му са изложени на мръсен въздух и високи нива на шума

Повече от три четвърти от населението на централния регион...

И Илон Мъск се отрече от Тръмп

Милиардерът Илон Мъск отрече в четвъртък съобщенията, че е...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Борел: Европейски страни опитват да сплашат съдии от МНС

Някои европейски държави се опитват да сплашат съдиите от...

Путин в обятията на Си Дзинпин – прегръдката, която задушава

Основната цел на посещението на руският президент Владимир Путин...

Израел не подкрепи Украйна, но се учи от нея на война

Дори сърцето на Близкия изток не може да пренебрегне...

Изборите на 9 юни може да очертаят потенциалните алтернативи

Очакванията, че предсрочните избори на 9 юни ще възпроизведат...

Китай прекрати двудневните военни учения около Тайван

Китай прекрати двудневните военни учения около Тайван, в които симулира...

ЕС санкционира Иран заради доставката на дронове за Русия

Правителствата на ЕС се съгласиха да поставят девет ирански...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg