https://www.gerb.bg/bg

Цветеслава Гълъбова: Политиците разиграват театър

Снимка: архив БГНЕС

Политиците вече повече от месец разиграват едно театро. Аз имам дълбокото убеждение, че те са се договорили за нещо. Сега всичко това е едно представление, което обаче ни струва адски скъпо. Те са се разбрали за нещо и сега ни представят това театро – че водили преговори. Това заяви пред БНР д-р Цветеслава Гълъбова – директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“.

Според нея народните представители имат доста дефицити. При някои са видими интелектуални – не достигат нивото, за което претендират, че имат. Но имат много сериозни дефицити по отношение на емоционалния и социалния интелект и много сериозни дефицити по отношение на морала, поясни тя.

По думите й най-лошото в тази ситуация, която се развива в последните 2 години, е, че един Бойко Борисов, една Десислава Атанасова, една Деница Сачева се оказват политици от висша класа. А всъщност Борисов ми прилича на един питон, който се увива, увива и в един момент ще задуши жертвата си, добави тя.

Гълъбова посочи, че ГЕРБ имат едно биполярно поведение – от единия в другия полюс, без светла фаза, за което много им помагат техните опоненти. Едната половина не знае или не иска да знае какво прави другата или пък точно знаейки какво прави другата, предприема действия, без да мисли, че може да навреди на цялото, уточни тя.

Ръстът на Възраждане тя оприличи на един упорит и целеустремен тийнейджър, който не приема никакви съвети за своето поведение. Има си някаква цел, гони си я и кой какво казва отстрани – не го спира. На видимо ниво те показват изключителна недиалогичност, която наричат принципност, добави Гълъбова.

Тя направи и коментар за представянето на Левицата на изборите през април. Според нея причината, че не са влезли в парламента, е в самата партия. Имаме лични грешки, те са свързани с характеровите особености на всеки от нас и че не успяхме да ги напаснем в хода на кампанията, посочи Гълъбова.

Тя засегна и стрелбите в Сърбия през изминалите дни. По думите й е притеснителна американизацията на обществените отношения. За съжаление, ние сме свикнали това да се случва там. Но ето, че това се случи и при нас – при съседите. Изведнъж се случва тази трагедия, която е маркер за много сериозни проблеми в обществото, каза още тя.

spot_img
spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Коритарова: Първият участък на АМ „Хемус“ готов до края на годината

Премиерът Димитър Главчев увещавал регионалния министър Виолета Коритарова да...

315 загинали и над 1600 ранени след наводненията в Афганистан

Най-малко 315 са вече загиналите и повече от 1600...

ООН поиска спиране на огъня в Газа и увеличаване на хуманитарната помощ

За незабавно спиране на войната между Израел и "Хамас"...

Клетвата на новия президент на РСМ разпали стария конфликт с Гърция

Гордана Силяновска-Давкова положи клетва като първата жена президент на...

Евтим Милошев: България има нужда от редовни правителства

България има нужда да се управлява от редовни правителства,...

САЩ може да спре още оръжейни доставки за Израел при нахлуване в Рафах

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън защити решението да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Румен Радев: Брацигово от 1876 година е символ на дух и родолюбие

Както умелите ръце на брациговските майстори с поколения са...

Израел ще се бие и с голи ръце, закани се Нетаняху

Израелците са готови да се бият и с голи...

Димитър Главчев се захваща с „Лукойл“

Агенция "Митници" и НАП ще извършват физическа инвентаризация на...

ООН даде зелен сигнал за Палестина

САЩ искат гаранции за сигурността на Израел

Служебният кабинет назначи 4 нови областни управители

Служебното правителството назначи четирима нови областни управители на областите...

Разлив на живак вдигна на крак полицията и пожарната в Перник

Разлив на живак вдигна на крак полицията и пожарната...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg
https://www.gerb.bg/bg