КСНС оцени държавника Борисов, доволна Атанасова

Атанасова коментира и това защо премиерът Кирил Петков пръв ще посети Скопие, „като израз на добра воля“

Views 28797
0 0
Снимка: БГНЕС

Консенсус между всички политически сили на КСНС по темата за отношенията на България към Република Северна Македония – така определи след продължилото 6 часа заседание председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разговорите при държавния глава. Тя не пожела да коментира отвътре какви са били те, отказа да каже и дали е имало опити за обръщане на приетата вече позиция на страната, посочи обаче, че са обсъждани доклади от Министерство на външните работи. Изразявали са се позиции и са се препотвърдили позициите, които България е отстоявала.

За всеки държавник няма по-голяма оценка от това да се препотвърди неговата позиция, в този смисъл се радвам, че останалите колеги в КСНС оцениха приноса на 44-тото Народно събрание и на правителството на кабинета „Борисов“ 3 по отношение на асоциирането на РСМ„, не пропусна да коментира Атанасова идопълни: „Защитаваме не само националния интерес, а и хората, които имат българско самосъзнание.“

Атанасова коментира и това защо премиерът Кирил Петков пръв ще посети Скопие, „като израз на добра воля“.

Самият премиер Кирил Петков отказа да коментира пред медиите с мотив, че бърза за следваща среща, но стана ясно, че ще следва приетата позиция на КСНС.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Guardian: Какви са военните възможности на Русия в Украйна?

Пълно нахлуване в Украйна ще доведе до това, Владимир Путин да започне война в мащаб, невиждан от Ирак през 2003 г., което накара западните експерти да се запитат дали може да бъде постигната трайна руска победа, пише „Гардиън“. Данните показват, че около 100 000 руски войници се струпват близо до

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: