Експедитивен разговор на Асен Василев с БСП (СНИМКИ/ВИДЕО)

Започнаха преговорите за кабинет с третия мандат

Views 37365
0 0

Бързи и ползотворни разговори проведоха БСП с ПП.

Това стана ясно от брифинга на вицепремиера Асен Василев след консултациите с червените за съставяне на правителство. ПП имат условия за подкрепа на кабинет с мандат на левите – да осигурят парламентарно мнозинство, което да приеме закона за КПКОНПИ и Бойко Рашков да оглави комисията. Все още не е ясно кой ще е премиер.

Не сме обсъждали конкретни имена„, обясни пред медиите Асен Василев.

Мандатоносителят трябва да осигури мнозинство„, е мнението на финансовия министър.

Относно възстановяване на преговорите с Русия за газа той обясни, че в момента имаме договор с „Газпром“, който компанията не изпълнява.

/снимки: БТА

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ПП дават на Нинова име за премиер на втора среща (ВИДЕО)

ДБ са искали да са последни