Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Радостин Василев: 8-9 депутати се срещнахме с Петков заради МРРБ (ВИДЕО)

Притеснявал съм се, че Слави Трифонов не се появи никъде никога, че не познава депутатите си, че в листите се появиха хора, обвързани с бизнеса, че има проблеми в Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Това коментира пред бТВ министърът на спорта Радостин Василев, който вчера обяви, че напуска ИТН и сваля доверие от лидера си.

Подал си оставката в знак на лоялност, 10 минути, след като разбрал, че Трифонов си е изтеглил министрите. В 47-то НС депутатите от ИТН са гумените печати на волята на ръководството„, смята още Василев.

Той потвърди, че се виждал с премиера Кирил Петков, говорили си за „пазарлъците в МРРБ“, заедно били с останалите напуснали депутати от ИТН.

Срещата с премиера била в дома на Василев, с още 8-9 депутати, а Кирил Петков искал да разкаже на депутатите от ИТН за ситуацията в МРРБ. Радостин Василев обясни, че на пресконференцията за напускане на ПГ вчера е трябвало да бъдат 10-12 депутати, но „голяма част от тях били заплашвани от Тошко Йорданов„.

Радостин Василев коментира още „пуснатия запис за заплахи от негова страна към депутата Христинка Иванова„. По думите му разговорът с нея бил проведен 30 мин преди пресконференцията вчера, но той уточни, че тя е присъствала на срещите с премиера Петков с още депутати от ИТН, но „тя явно в последния момент се отказва„.

Вчера на практика бе закрит бизнес проектът на Слави Трифонов„, заключи Радостин Василев. Той разказа, че в края на март е правен преглед на спортната база и ресторанта в Дианабад, след което е последвал скандал. „Категорично той съобщи, че помещението ще бъде освободено с полиция, договорът ще бъде прекратен„.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Най-малко 8 души са загинали след проливни дъждове в Бразилия

Проливни дъждове отнеха живота на 8 души, а други...

Делян Пеевски призова служебното правителство да отмени решението си за частната детска болница

Председателят на ДПС Делян Пеевски призова служебното правителство незабавно...

Лондон: Разследването за корупция в Русия е обхванало още висши военни

Руслан Цаликов (вляво) ; Сергей Шойгу ; Валерий Герасимов...

Депутатът Стоян Георгиев вече не е част от ПП

Депутатът от ПП-ДБ Стоян Георгиев вече не е част...

Ирландската полиция премести палатков лагер на мигранти от центъра на Дъблин

Ирландската полиция премести около 200 палатки, в които са...

Великобритания повдигна обвинение на полицай, подкрепял „Хамас“

Обвиниха полицай в терористично престъпление във Великобритания, след като...

В Израел Блинкън настоя да се осигури повече хуманитарна помощ за Газа

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън започна в сряда...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Турция предлага помощ на Ирак да обезопаси границите си

Турция може да предостави техническа помощ на Ирак за...

Fitch Ratings потвърди положителната перспектива на България във валутата „BBB“

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на...

Полицаи влязоха в Колумбийския университет

Полицията щурмува една от сградите на Колумбийския университет в...

1 май – Ден на труда

Началото е поставено на 1 май 1886 г. в САЩ

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img