Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Още 8 нови областни управители от днес

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов

Нови областни управители ще имат областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, Стара Загора, Шумен и Ямбол. Това е решение на министрите от кабинета „Петков“, взето неприсъствено, съобщиха от Министерския съвет. Със същото решение се освобождават заемащите досега съответни длъжности.

Ралица Манолова е назначена за областен управител на област Габрово. Тя е магистър по специалност „Международни икономически отношения“, с дългогодишен опит в Областна администрация – Габрово, както и в частния сектор.

За областен управител на област Ловеч е назначен Виктор Стойчев. Той е икономист, с дългогодишен опит в териториалните дирекции на Националната агенция за приходите – Велико Търново и Ловеч.

Ванина Вецина е назначена за областен управител на област Монтана. Тя е инженер-геодезист и магистър по специалност „Европейска публична администрация“, с дългогодишен опит като независим оценител и консултант в строителството.

Катя Кръстева е назначена за областен управител на област Силистра. Тя е завършила специалност „Начална училищна педагогика“, с опит в училищното образование, от 2019 г. е кметски наместник – с. Ценович.

Правителството назначи Наско Василев за областен управител на област Стара Загора. Той е магистър по ветеринарна медицина. Притежава образователна и научна степен доктор и е професор в Тракийския университет – Стара Загора, където е заемал ръководните длъжности на заместник-декан и заместник-ректор.

Владимир Йолов е назначен за областен управител на област Шумен. Той е магистър по финансов мениджмънт, доктор по „Международни икономически отношения“ с дългогодишен опит в частния сектор.

За областен управител на област Ямбол е назначен Васил Александров. Той е магистър по „Международни икономически отношения“ и „Финанси“, с дългогодишен опит като кредитен инспектор в банка. От 2020 г. работи в община Ямбол, а от 2021 г. е заместник-кмет на общината.ветеринарна клиника

По-рано съобщихме, че за областен управител на област Перник е назначен Кирил Стоев. Той е магистър по „Европейска интеграция“, с опит в частния сектор.

spot_img
spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Тони Стораро за синът си Емрах: Вече се гордея с него

"Аз вече наистина се гордея с него. "Денсингс старс"...

Фолк певицата Лорена: Синът ми се разболя от коклюша (ИНТЕРВЮ)

Лора Митева, по-известна с артистичния си псевдоним Лорена, е...

Синагоги и музей в Ню Йорк са получили бомбени заплахи

В най-малко три синагоги и в музей в Манхатън...

Италия спаси 90 бедстващи мигранти в Средиземно море

Италианската хуманитарна група "Спешна помощ" съобщи в събота, че...

Русия унищожила 2 терористични бази в Сирия

Отново регистрира нарушения на САЩ

Реклама

spot_img

Продължете да четете

В Израел Блинкън настоя да се осигури повече хуманитарна помощ за Газа

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън започна в сряда...

Доброволците от руската армия са пушечното месо в Украйна

Кремъл продължава да използва и затворници

Атанас Пеканов разочарован от пехливанските борби в Народното събрание

Отлагането на либерализацията на енергийния пазар може да доведе...

ЕК отпуска допълнителни 68 млн. евро хуманитарна помощ за палестинците

Европейската комисия отпусна допълнителни 68 милиона евро под формата...

Северна Корея критикува САЩ за доставката на ракети с голям обсег на Украйна

Северна Корея разкритикува Съединените щати за доставката на ракети...

Доналд Тръмп се е спрял на вицепрезидент

Това ще е губернаторът на Северна Дакота

Украйна временно спира някои разпоредби от конвенцията за правата на човека

Украинските власти уведомиха Съвета на Европа за временното частично спиране...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg