Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Томислав Дончев чува гласа на Борисов в част от записите, в друга – не

Томислав Дончев, снимка: БГНЕС

Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, звучат автентично, части – не. Това каза в студиото на БиТиВи вицепремиерът Томислав Дончев. Експерти обаче трябва да се произнесат имало ли е интервенции, но безспорно е ползван гласът на премиера. Въпросът, според Дончев, е откъде са взети реплики и изказвания.

Резиденция „Секвоя“, където са направени снимките със спящия премиер, е работно помещение, обясни Дончев и там са влизали, както съпартийци, така и членове на правителството.

Вицепремиерът коментира, че всичко е възможно и не се наема да посочва възможности за това кой е направил и пуснал записите. Въпреки това Дончев не изключи записите да са плод на политическа ревност и без да посочва имена, направи намек за бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който освен това преди три дни обяви, че ще прави собствен политически проект.

Тези, които имат повече опит в политиката, знаят, че атаката по време на избори или непосредствено преди изборната кампания не е толкова ефективна, защото тогава хората очакват подобни скандали„, добави вицепремиерът. Дончев обясни, че подобни атаки са най-ефективни поне 6 месеца преди изборите.

Томислав Дончев не изключва Цветан Цветанов да открадне част от избирателите на ГЕРБ със своята партия, но не вярва да се стигне до разцепление на партията. Отцепници и преди е имало, но това не е разцепило ГЕРБ, припомни Дончев и отказа да отговоря на укорите, изречени от вече бившия си съпартиец. Според вицепремиера е несериозно да се обвинява Борисов, че е изгубил връзка с действителността.

По-притесняващи са думите на Цветан Цветанов, че Дончев, Борисов и Теменужка Петкова са зависими от чужда държава.

Това е обвинение за криминален състав и е наказуемо – добре е да се представят доказателства за това, поиска Томислав Дончев.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Една година от масовата стрелба в белградско училище

На днешния ден преди една година тринадесетгодишният К. К. откри...

Масов бой и пострадали в центъра на Габрово заради етническа основа?

Масов бой в центъра на Габрово и пострадали хора....

Лошото време попречи на един самолет българи да посрещнат Великден на Санторини

Силният вятър на гръцкия остров Санторини промени плановете на...

Външно министерство предупреждава българите да внимават в Тбилиси

Във връзка със продължаващите протести в грузинската столица Тбилиси, Министерството...

Дания облекчава закона за абортите

Дания облекчава закона за абортите за първи път от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

36 загинали след срутване на магистрала в Южен Китай

Броят на загиналите при срутване на магистрала в Южен Китай...

Финландия не изключва Русия да тества член 5 на НАТО

Малко вероятно е Русия да тества клаузата за взаимна...

Велики Четвъртък e

В християнската традиция четвъртият ден от Страстната седмица -...

Смъртоносна гореща вълна тегне над Югоизточна Азия

Жегата в Югоизточна Азия се разраства, като властите издадоха...

Иван Литвиненко: Има как Националната детска болница да бъде построена по-бързо

Не исках да повярвам, че Министерският съвет разреши строежа...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img