Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Румен Павлов – Пантерата (ВИДЕО – част 1-2)

Румен Павлов, Ралица Павлова и Поликсeния Павлова снимка: Румен Павлов FB

Представям ви Румен Павлов – Пантерата.

Румен Павлов, който беше избран за народен представител в 46-то Народно събрание (НС), е дългогодишен кмет на община Стражица, област Велико Търново. Румен Павлов е установяван 12 пъти в конфликт на интереси. Няма член на фамиляита, който да не участвал в „схемите“ на Павлов. За краткото време, в което снимахме в град Стражица, граждани сигнализираха за куп злоупотреби и „далавери“ в местната администрация.

Разказаха ни и за търг насрочен малко преди старта на предизборната кампания. Касае се, за 75 декара общинска земя, в регулация, продавана с явно наддаване за 5лв. на квадратен метър. Единственията участник от над 10 хил. фирми регистрирани в Област Велико Търново, участник в търга е, именно „Автокъща Капитолия„, град София. Чиито собственик, е небезизвестният Салех Асил , който беше два пъти обстрелван в центъра на столицата, в опит да бъде убит.

Пантерата, в качеството му кмет на общината, продава 2 декара общинска земя, която представлява два парцела съседни на хотел „Ралица“, палата на Павлов. Продава, забележете, на шоьора си назначен на договор в обшина Стражица за сумата от 20 хил. лв. Година по-късно, тези 2 декара, собственост на Димитър Иванов (шофьора), придобива Поликсения Павлова – съпругата на Румен Павлов за двойно по ниска цена.

Румен Павлов разписва общо 64 разрешителни за брат си, Николай Павлов, както и на племеника си, за почистване на „треви и отпадъци“ около и в общински водоеми и паркови собствености. АДФИ (Агенцията за държавна финансова инспекция ) е установила 2 пъти недължимо плащане на суми в размер на 300 хил. лева, на различни фирми близки до Пантерата, като с тяхно постановление (АДФИ) са задължили депутата от ПГ на БСП, да възстанови тези суми обратно в общинските сметки.

Повече гледайте в настоящето видео.

Една съвместна работа с Информационна агенция News24sofia.eu TV и рубриката „Шибанистан“ на Симон Милков .

Каза, че искал да му зачетем спортните успехи, а конфликта на интереси не бил важен. След всички жалби оставени „без уважение“, Павлов твърди, че нищо не е загубено, защото предстои и заседание на последна инстанция, а именно ВАС. Не признава КПКОНПИ като институция. Казва, че не го интересувало, че ще става депутат-бил пълнеж.

Е, към днешна дата, Румен Павлов, който е установен над 12 пъти в конфликт на интереси с шофьора му, съпругата, дъщерята, брата, племеника и те така, до плюс безкрайност, е ДЕПУТАТ в 46 Народно събрание при фактическата обстановка, че ръквоодството на областната структура на БСП, преди година и половина, на нарочна пресконференция, свлая доверието си от Румен Павлов заради висящи дела за злоупотреба със служебно положение, както и редица конфликти на интереси. Година по-късно, той е депутат от партията, която сваля доверието си от Пантерата по-рано. Това наричам „политическа шизофрения“. Схеми и далавери са превзели oбщина Стражица. Най-лошото е, че тези хора се чустват безнаказани. Снимахме около месец. Бяхме 10 дни в Стражица.

Срещнахме се няколко пъти с Румен Павлов, в опит да намерим отговори на всички въпроси, които тегнат в обещественото пространство.

Тези два епизода, които ще ви покажем последвателно, бяха заснети в края на месец юни-2021 година. Идеята беше, още на 10 юли да излъчим първият епизод. Това видео беше факт, още преди два месеца. Получихме предупреждение, да не излъчваме това видео, а малко по-късно, след отказа, който направих…получих забрана за всички акаунти, които управлявам.

  • Очаквайте срещата ни с Павлов, в качественото му на народен представител на неговото работно място. Най-новата поредица на „Шибанистан“, а именно „ПарламентьорЪт“.

/Абонирайте се! Коментирайте! Споделете! :

spot_img

Реклама

spot_img
Репортер по темата: Симон Милков
Репортер по темата: Симон Милков
Симон Милков, е 30-годишен журналист на свободна практика. По свой начин, непредубедено и свободно представя "СимоТека" и рубриката набираща голяма популярност в социалните мрежи " #Шибанистан ".

Още от рубриката

The Insider: Взривовете в Чехия, отравянето на Гебрев и една къща за гости в Халкидики

Подразделение 29155 на руското военно разузнаване ГРУ е руски отряд...

Френската полиция освободи Жерар Депардийо

Френската полиция освободи актьора Жерар Депардийо, който преди това...

Блинкън: Путин трябва да признае суверенитета, териториалната цялост и независимостtа на Украйна

Краят на руско-украинския конфликт зависи до голяма степен от руския...

Израел загрижен относно възможни заповеди за арест от МНС, свързани с войната в Газа

Израел изрази загриженост относно съобщенията, че Международният наказателен съд може да...

Съдът наложи 8 години затвор на мъж, нападнал с нож свой познат в София

По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП) Стефан...

Украйна временно спира някои разпоредби от конвенцията за правата на човека

Украинските власти уведомиха Съвета на Европа за временното частично спиране...

Движение „Бузлуджа“ зове БСП да събере всички леви партии на 1 май

Обособилото се в БСП движение "Бузлуджа" иска ръководството на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

ПП-ДБ оставят вратата за общо управление с ГЕРБ отворена

ПП-ДБ са готови да преговарят за общо управление с...

Колона от тирове се е образувала на Дунав мост при Видин

10-километрова колона от тирове се е образувала на "Дунав...

Торнадо уби бебе и трима души в Оклахома

Байдън е предложил помощ на щата

Сенатът на САЩ придвижи чуждестранната военна помощ

Отпускането на милиарди долари чуждестранна помощ за Украйна, Израел и Тайван...

Иран осъди на смърт известен рапър

Иран осъди на смърт известен ирански рапър за подкрепа...

Полицията в Санкт Петербург ликвидира мъж, заплашил със самоубийство

В руския Санкт Петербург при престрелка е бил убит...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img