Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Румен Павлов – Пантерата (ВИДЕО – част 1-2)

Румен Павлов, Ралица Павлова и Поликсeния Павлова снимка: Румен Павлов FB

Представям ви Румен Павлов – Пантерата.

Румен Павлов, който беше избран за народен представител в 46-то Народно събрание (НС), е дългогодишен кмет на община Стражица, област Велико Търново. Румен Павлов е установяван 12 пъти в конфликт на интереси. Няма член на фамиляита, който да не участвал в „схемите“ на Павлов. За краткото време, в което снимахме в град Стражица, граждани сигнализираха за куп злоупотреби и „далавери“ в местната администрация.

Разказаха ни и за търг насрочен малко преди старта на предизборната кампания. Касае се, за 75 декара общинска земя, в регулация, продавана с явно наддаване за 5лв. на квадратен метър. Единственията участник от над 10 хил. фирми регистрирани в Област Велико Търново, участник в търга е, именно „Автокъща Капитолия„, град София. Чиито собственик, е небезизвестният Салех Асил , който беше два пъти обстрелван в центъра на столицата, в опит да бъде убит.

Пантерата, в качеството му кмет на общината, продава 2 декара общинска земя, която представлява два парцела съседни на хотел „Ралица“, палата на Павлов. Продава, забележете, на шоьора си назначен на договор в обшина Стражица за сумата от 20 хил. лв. Година по-късно, тези 2 декара, собственост на Димитър Иванов (шофьора), придобива Поликсения Павлова – съпругата на Румен Павлов за двойно по ниска цена.

Румен Павлов разписва общо 64 разрешителни за брат си, Николай Павлов, както и на племеника си, за почистване на „треви и отпадъци“ около и в общински водоеми и паркови собствености. АДФИ (Агенцията за държавна финансова инспекция ) е установила 2 пъти недължимо плащане на суми в размер на 300 хил. лева, на различни фирми близки до Пантерата, като с тяхно постановление (АДФИ) са задължили депутата от ПГ на БСП, да възстанови тези суми обратно в общинските сметки.

Повече гледайте в настоящето видео.

Една съвместна работа с Информационна агенция News24sofia.eu TV и рубриката „Шибанистан“ на Симон Милков .

Каза, че искал да му зачетем спортните успехи, а конфликта на интереси не бил важен. След всички жалби оставени „без уважение“, Павлов твърди, че нищо не е загубено, защото предстои и заседание на последна инстанция, а именно ВАС. Не признава КПКОНПИ като институция. Казва, че не го интересувало, че ще става депутат-бил пълнеж.

Е, към днешна дата, Румен Павлов, който е установен над 12 пъти в конфликт на интереси с шофьора му, съпругата, дъщерята, брата, племеника и те така, до плюс безкрайност, е ДЕПУТАТ в 46 Народно събрание при фактическата обстановка, че ръквоодството на областната структура на БСП, преди година и половина, на нарочна пресконференция, свлая доверието си от Румен Павлов заради висящи дела за злоупотреба със служебно положение, както и редица конфликти на интереси. Година по-късно, той е депутат от партията, която сваля доверието си от Пантерата по-рано. Това наричам „политическа шизофрения“. Схеми и далавери са превзели oбщина Стражица. Най-лошото е, че тези хора се чустват безнаказани. Снимахме около месец. Бяхме 10 дни в Стражица.

Срещнахме се няколко пъти с Румен Павлов, в опит да намерим отговори на всички въпроси, които тегнат в обещественото пространство.

Тези два епизода, които ще ви покажем последвателно, бяха заснети в края на месец юни-2021 година. Идеята беше, още на 10 юли да излъчим първият епизод. Това видео беше факт, още преди два месеца. Получихме предупреждение, да не излъчваме това видео, а малко по-късно, след отказа, който направих…получих забрана за всички акаунти, които управлявам.

  • Очаквайте срещата ни с Павлов, в качественото му на народен представител на неговото работно място. Най-новата поредица на „Шибанистан“, а именно „ПарламентьорЪт“.

/Абонирайте се! Коментирайте! Споделете! :

spot_img

Реклама

spot_img
Репортер по темата: Симон Милков
Репортер по темата: Симон Милков
Симон Милков, е 30-годишен журналист на свободна практика. По свой начин, непредубедено и свободно представя "СимоТека" и рубриката набираща голяма популярност в социалните мрежи " #Шибанистан ".

Още от рубриката

Димитър Главчев предупреди президента да не спъва решенията му (ВИДЕО)

Служебният премиер Димитър Главчев е готов на диалог, но...

ПП-ДБ обвиниха ГЕРБ за партизански тактики с договора с Боташ

Мартин Димитров иска договорът да се предоговори

Затвориха летище и болница в Индонезия заради вулкана Руанг

Отцепена е зона от 6 километра около вулкана

Спешната линия 911 е прекъснала в няколко щата

В няколко щата на САЩ имаше прекъсване на телефона...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Служебният кабинет ще слуша гласа на бизнеса

Без гласа на бизнеса политическите решения в сфера като...

Задържаха двама, натъпкали апартамент в София с упойващи лекарства

Полицията откри голямо количество лекарства със специален режим на...

Затвориха летище и болница в Индонезия заради вулкана Руанг

Отцепена е зона от 6 километра около вулкана

Стотици евакуирани след изригване на вулкан в Индонезия

Eвакуираха най-малко 800 души след множество изригвания на вулкана...

Кръвната проба потвърди, че фолк певицата Дебора е шофирала пияна

Резултатите от кръвната проба на фолк певицата Дебора потвърждават,...

Нападателят от Сидни дълги години страдал от психическо заболяване

Заподозреният, който намушка смъртоносно 7 души и рани десетки...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img