Румен Павлов – Пантерата (ВИДЕО – част 1-2)

Година по-късно, той е депутат от партията, която сваля доверието си от Пантерата по-рано. Това наричам „политическа шизофрения“. Схеми и далавери са превзели община

Views 41107
911 83
Румен Павлов, Ралица Павлова и Поликсeния Павлова снимка: Румен Павлов FB

Представям ви Румен Павлов – Пантерата.

Румен Павлов, който беше избран за народен представител в 46-то Народно събрание (НС), е дългогодишен кмет на община Стражица, област Велико Търново. Румен Павлов е установяван 12 пъти в конфликт на интереси. Няма член на фамиляита, който да не участвал в „схемите“ на Павлов. За краткото време, в което снимахме в град Стражица, граждани сигнализираха за куп злоупотреби и „далавери“ в местната администрация.

Разказаха ни и за търг насрочен малко преди старта на предизборната кампания. Касае се, за 75 декара общинска земя, в регулация, продавана с явно наддаване за 5лв. на квадратен метър. Единственията участник от над 10 хил. фирми регистрирани в Област Велико Търново, участник в търга е, именно „Автокъща Капитолия„, град София. Чиито собственик, е небезизвестният Салех Асил , който беше два пъти обстрелван в центъра на столицата, в опит да бъде убит.

Пантерата, в качеството му кмет на общината, продава 2 декара общинска земя, която представлява два парцела съседни на хотел „Ралица“, палата на Павлов. Продава, забележете, на шоьора си назначен на договор в обшина Стражица за сумата от 20 хил. лв. Година по-късно, тези 2 декара, собственост на Димитър Иванов (шофьора), придобива Поликсения Павлова – съпругата на Румен Павлов за двойно по ниска цена.

Румен Павлов разписва общо 64 разрешителни за брат си, Николай Павлов, както и на племеника си, за почистване на „треви и отпадъци“ около и в общински водоеми и паркови собствености. АДФИ (Агенцията за държавна финансова инспекция ) е установила 2 пъти недължимо плащане на суми в размер на 300 хил. лева, на различни фирми близки до Пантерата, като с тяхно постановление (АДФИ) са задължили депутата от ПГ на БСП, да възстанови тези суми обратно в общинските сметки.

Повече гледайте в настоящето видео.

Една съвместна работа с Информационна агенция News24sofia.eu TV и рубриката „Шибанистан“ на Симон Милков .

Каза, че искал да му зачетем спортните успехи, а конфликта на интереси не бил важен. След всички жалби оставени „без уважение“, Павлов твърди, че нищо не е загубено, защото предстои и заседание на последна инстанция, а именно ВАС. Не признава КПКОНПИ като институция. Казва, че не го интересувало, че ще става депутат-бил пълнеж.

Е, към днешна дата, Румен Павлов, който е установен над 12 пъти в конфликт на интереси с шофьора му, съпругата, дъщерята, брата, племеника и те така, до плюс безкрайност, е ДЕПУТАТ в 46 Народно събрание при фактическата обстановка, че ръквоодството на областната структура на БСП, преди година и половина, на нарочна пресконференция, свлая доверието си от Румен Павлов заради висящи дела за злоупотреба със служебно положение, както и редица конфликти на интереси. Година по-късно, той е депутат от партията, която сваля доверието си от Пантерата по-рано. Това наричам „политическа шизофрения“. Схеми и далавери са превзели oбщина Стражица. Най-лошото е, че тези хора се чустват безнаказани. Снимахме около месец. Бяхме 10 дни в Стражица.

Срещнахме се няколко пъти с Румен Павлов, в опит да намерим отговори на всички въпроси, които тегнат в обещественото пространство.

Тези два епизода, които ще ви покажем последвателно, бяха заснети в края на месец юни-2021 година. Идеята беше, още на 10 юли да излъчим първият епизод. Това видео беше факт, още преди два месеца. Получихме предупреждение, да не излъчваме това видео, а малко по-късно, след отказа, който направих…получих забрана за всички акаунти, които управлявам.

  • Очаквайте срещата ни с Павлов, в качественото му на народен представител на неговото работно място. Най-новата поредица на „Шибанистан“, а именно „ПарламентьорЪт“.

/Абонирайте се! Коментирайте! Споделете! :

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Симон Милков

Симон Милков, е 30-годишен журналист на свободна практика. По свой начин, непредубедено и свободно представя "СимоТека" и рубриката набираща голяма популярност в социалните мрежи " #Шибанистан ".
subscriber
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Криминалиста Илиян Личев от ОДМВР Търново сменен в 99 минута

Други пък споделят, че "издигането" на полицая до "върха" на областната дирекция на МВР, Личев дължи на бившият главен секретар на МВР - Светлозар Лазаров

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: