Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Борисов: Снимките са манипулация, да ме бяха заснели гол до малко момче (ВИДЕО)

Снимка: БГНЕС

Снимките от спалнята на премиера са манипулация, като целта е да бъдат провалени геостратегическите проекти и да се стигне до служебно правителство. Това заяви на брифинг самият Бойко Борисов, предаде репортерът на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов.

Гледайте на живо тук, а тескт по-долу:

https://www.facebook.com/todorstefanovt/videos/315568132799557

Става дума серия снимки, публикувани първо от сайта „Афера“. Според анонимния автор, кадрите са от спалнята в резиденцията на премиера „Секвоя“. На тях се виждат спящ човек, пари в чекмедже, запалки за пури и пистолет. НСО започна проверка по случая.

Целта е да ни смачкат психически, след това ще ни посегнат физически“, обяви Борисов, заобиколен от съпартийците си, които на няколко пъти го прекъснаха с аплодисменти.

Самият Борисов не отрече, че е заснет докато спи, но обяви, че в случая става дума за компромат с целенасочено поставяне на предмети на другите кадри.

Точно с тази снимка се показва че всичко е нагласено, точно преди евроизборите е правена. Дали мои съпартийци са го правили – какво и що, прокуратурата ще проверява. Само едно малко момче трябваше да сложат до мен – и да се хвърля…“, заяви премиерът.

Той отбеляза, че заседанията на Изпълнителната комисия са били в същата резиденция: „Кабинетът, спалнята и тоалетната са на един етаж. Всички си ходеха нагоре-надолу. Може да е влизал, да е слагал, да е излизал“.

Министър-председателят подчерта, че НСО има достойни служители, но някой все пак може да се е „пробил“ срещу пари.

Борисов отбеляза, че в стаята си има каса и не би имало нужда да държи пачки в шкаф. Освен това не спял с пистолет до главата. Той каза още, че е можело със същия ефект да го снимат и гол.авторско право

Той засегна и проверявания от прокуратурата аудиозапис, за който също се твърди, че е с негово участие: „Има цели звукозаписни студиа създадени (…) от мои думи вземат, подреждат“.

В същото време отбеляза: „Аз, като всеки нормален човек, имам живот. Да съм стерилен и само като пред камера да говоря… Като се ядосам на тях, те са чули много неща от мен, после я прегърна, целуна я (в случая – Цвета Караянчева-б.р.) и ми прощава, защото знае, че го правя с душа!“

Лее се от сутрин до вечер по всички телевизии, радиа, сайтове компромати срещу мен. Ние сме жертва, ние сме инициатори на това. За кой друг излезе? Чия друга спалня е интересната?!“, възмути се Борисов.

Той призна, че ще размисли по въпроса дали да продължи да използва резиденцията.

Кой и защо?

Кога станахме неугодни – когато извадихме България от една орбита, пратихме я директно с придобиването на новите самолети F-16 блок 70 в истинската евроатлантическа област. Оттогава се роди омразата към нас“, заяви Борисов.

Той посочи и че междувременно се правят „невъзможни геостратегически обекти“ – „Балкански поток“ и интерконектора с Гърция, строят се магистрали „Хемус“, „Струма“ и „Европа“, постигнато е тристранно сътрудничество с бизнеса и синдикатите. „И при едно, и при второ, и при служебно правителство – видяха, че с избори не могат да ни бият“, обяви премиерът.

Негодници такива! Тук вече свързвам заплахите не с кого да е, а с държавния глава, който трябва да е обединител на нацията. (…) Той беше уличен (става дума за скандала с назначението на бъдещата му по това време жена във ВВС – б.р.) – за да не е само той в калта…“, заяви Борисов.

Според него „яростта“ дошла от изоставането на БСП от ГЕРБ даже по „червените агенции“: „Какво да се направи – да се убие флагманът, да се разпилеят през Цветанов и през други ГЕРБ“.

Той атакува бившия си заместник: „Довчера викаше зад гърба ми „Победа!“ и че ГЕРБ е най-силната партия, а всичките, които ги виждате тука според него са боклуци. А неговите… Кои са неговите – тези, за които ние, като Изпълнителна комисия, решихме да снемем доверието от тях!“.

Борисов посочи и конкретните си политически противници:

„Президентът Радев, оттам БСП, оттам Цветанов, оттам Мая Манолова, оттам Слави Трифонов, оттам всички ДСБ-та по земните кълбета, които са готови да се прегърнат с всеки комунист, само да не е ГЕРБ!“

Само след няколко месеца идват избори. Някой иска служебно правителство – защо? Защото при служебното правителство 1 млрд. и кусур щяха да се насочат в друга посока!“, каза още Борисов.

По думите му с изказванията за „свирепо служебно правителство“ Радев се е заканил да прави „много лоши неща“ на ГЕРБ.

Борисов посочи и че неговата охрана и тази на президента спят в едно и също помещение и едните гардове казвали на другите, когато Радев вдигне личния си дрон над резиденцията на Борисов. В резултат, въпреки исканията на Борисов безпилотният летателен апарат да бъде свален, държавният глава бивал предупреждаван и го прибирал.

https://www.youtube.com/watch?v=LdPKH6Matqo&feature=youtu.be
spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Фолкдивата Дебора откровено за насилието, за интригите в поп фолка и още нещо… (ВИДЕО)

Фолк звездата Дебора се завръща на музикалната сцена щастлива...

Велика събота е

Днес православната църква отбелязва Велика събота. Това е последният...

НАТО праща консултантски мисии в Близкия изток и Африка

НАТО обмисля да изпрати консултантски мисии в областта на сигурността...

В Австрия задържаха българин за трафик на нелегални мигранти

Полицията във Фьозендорф, провинция Долна Австрия, спря специално преустроен...

Доброволците от руската армия са пушечното месо в Украйна

Кремъл продължава да използва и затворници

Националната служба за охрана с мерки за сигурност в София на 4 и на 6 май

На 4 май, Велика събота, Националната служба за охрана...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Лекуващи се украински военни са убити в Германия

Полицията на Бавария разследва инцидента

Стефан Сежурне: Никой няма полза от ескалацията между Израел и „Хизбула“

Френският външен министър Стефан Сежурне заяви по време на...

Таванът на надценката за хляба – популизъм и административна тежест за бизнеса

Таванът на надценката върху хляба е популизъм. Това каза...

Лондон: Разследването за корупция в Русия е обхванало още висши военни

Руслан Цаликов (вляво) ; Сергей Шойгу ; Валерий Герасимов...

Кои са възможните кандидати за нов Патриарх?

За втори път в най-новата ни църковна история ще...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img