Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Мая Манолова обвини хартиената коалиция, че опитва да открадне изборите

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

Хартиената коалиция на ГЕРБ, БСП и ДПС се опитва да открадне изборите. Това заяви пред БНР лидерът на „Изправи се България“ Мая Манолова.

Според нея представителите на тези три партии нямат намерение да отчитат адекватно нито машинните бюлетини, нито преференциите. По думите й залогът е да си повишат гласовете.

Манолова посочи, че ще подаде жалба във Върховния административен съд срещу решението на ЦИК за съдържанието на протоколите.

Хартиената коалиция, която реално изхвърли машините, сега се изяви и в ЦИК. Прие абсурдното и незаконно решение хартиените и машинните бюлетини да се обединят. Кражбите и манипулациите на вот ще бъдат заметени, поясни Манолова.

Според нея представителите на БСП са изпълнители на мръсната поръчка на ГЕРБ и ДПС. Позорно е поведението на тези три партии в ЦИК, добави тя.

Манолова бе категорична, че е дошъл е момента да има автентична лява формация. Тя поясни, че Корнелия Нинова и приближените са загубили доверието на 700 хиляди души за 5 години.

По думите й вратата на новия политически проект „Левицата“, от който е част и Изправи се България, е отворена към всички социалисти, независимо дали са напуснали БСП.

Тя посочи, че основните цели пред „Левицата“ са силно парламентарно представителство в следващото НС, да бъдат преграда срещу опитите на ГЕРБ и ДПС да се върнат във властта и да прекрати самоунищожителната война, която БСП води срещу президента Радев.

Спойката в левицата е естествена. Имаме биография, кауза и позиции, които сме защитавали, каза още Манолова.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Националната служба за охрана с мерки за сигурност в София на 4 и на 6 май

На 4 май, Велика събота, Националната служба за охрана...

Една година от масовата стрелба в белградско училище

На днешния ден преди една година тринадесетгодишният К. К. откри...

Масов бой и пострадали в центъра на Габрово заради етническа основа?

Масов бой в центъра на Габрово и пострадали хора....

Лошото време попречи на един самолет българи да посрещнат Великден на Санторини

Силният вятър на гръцкия остров Санторини промени плановете на...

Външно министерство предупреждава българите да внимават в Тбилиси

Във връзка със продължаващите протести в грузинската столица Тбилиси, Министерството...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

ЕС помага с 1 млрд. евро на Ливан да се справи с мигрантите

Средствата ще лъдат отпуснати в срок от 3 години

Попълниха Управителния съвет на АПИ

Инж. Венцислав Атанасов е назначен за член на Управителния...

Задържаха над 800 000 къса контрабандни цигари на ГКПП – Лесово

При проверка на товарен автомобил на ГКПП - Лесово...

Махмуд Абас: Въпрос на дни е Израел да нападне Рафах

Израелската военна операция в град Рафах в южната част...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img