Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Венцислав Ангелов оглави УС на АПИ

Министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, считано от понеделник, 12-ти декември, освобождава от длъжност председателя на УС на АПИ Иво Иванов, съобщиха от пресслужбата на МРРБ.

За председател на УС на АПИ се назначава Венцислав Ангелов. Той е завършил Строителен техникум „Ангел Попов“ – Велико Търново, специалност „Транспортно строителство“. Има придобита инженерна специалност от ССВСУ-ВВИСУ „Любен Каравелов“ – София, както и специалност „Стопанско управление“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Ангелов е магистър – инженер от Русенски университет „Ангел Кънчев“, специалност „Технология и управление на транспорта“. Дипломиран инженер-магистър и от НВУ „В. Левски“, със специалност „Защита на населението и инфраструктурата“.

Работил е над 10 години в Областно пътно управление -В. Търново, от които последните 4 като негов директор. Венцислав Ангелов има дългогодишен опит в сферата на строителството. Работил е 4 години и във водеща пътностроителна фирма в Германия.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Фермери искат гаранционен фонд за преодоляване на загубите при бедствия

Създаване на гаранционен фонд в подкрепа на земеделските стопани...

48 души вече са жертвите след срутването на магистрала в Южен Китай

Броят на загиналите се увеличи до 48, а спасителните...

Тръмп: Париж и Лондон са неразпознаваеми!

Лондон и Париж са "отворили вратите си за джихада",...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Лазаровден е

Днес православните християни отбелязват Лазаровден. В основата за празника...

Поканиха Главчев на конференцията за възстановяване на Украйна в Берлин

България остава последователна и ще продължи да изразява своята...

Колумбия скъсва отношения с Израел заради Газа

Колумбия къса дипломатическите си отношения с Израел заради действията му...

Паркираме безплатно в центъра на София по време на празниците

Безплатно ще бъде паркирането в "синя" и "зелена" зона...

Тръмп: Париж и Лондон са неразпознаваеми!

Лондон и Париж са "отворили вратите си за джихада",...

Здравният министър успокои: Ваксини за коклюш има

Не искаме да се всява паника сред населението. Коклюша...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img