Ясна законодателна програма – условието на независимите депутати за кабинет

Views 10227
0 0

Това, което ни интересува, за да получите подкрепата ни, е ясно изразена законодателна програма и програма за действие на правителството в определен срок.

Това заяви бившият депутат от „Има такъв народ“ и настоящ независим народен представител Иво Атанасов по време на последната среща за консултации от партия „Продължаваме промяната“ в сградата на парламента за съставяне на кабинет.

От страна на независимите депутати, напуснали ИТН дойдоха още Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов и проф. Николай Радулов.

Спортният министър в оставка Радостин Василев, бившият депутат от ИТН Кирил Симеонов и бившият народен представител от „Възраждане“ Елена Гунчева не присъстваха на коалиционната среща.

Атанасов поиска от финансовия министър в оставка да представи програмата и приоритетите, които са предложили БСП и „Демократична България“ по време на вчерашната им коалиционна среща.

Кандидатът за премиер Асен Василев обясни, че иска да чуе с интерес идеите за промяна от страна на независимите депутати и кои, според тях, са основните задачи за един евентуален нов кабинет.

Вие знаете какво сме предложили до момента, така че се надявам и вие да ни консултирате, както БСП и ДБ, след което да започнем разработването една оста стройна програма, каза още Василев.

От страна на ПП дойдоха премиерът в оставка Кирил Петков, министърът на иновациите и растежа в оставка Даниел Лорер, бившият парламентарен шеф Никола Минчев и председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров.

/снимка: БГНЕС

/Видео: Facebook / bTV

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Илиян Василев: Колкото повече Митрофанова стои, толкова повече вреди на руската дипломация

„Това е недопустимо поведение на посланика, който коментира отношения на българското общество към правителството. В момента, в който беше връчила тази нота с ултиматума, тя трябваше да бъде отзована. Колкото повече Митрофанова стои, толкова повече вреди на руската дипломация. Тя действа непрофесионално„. Това заяви бившият посланик на България в Русия Илиян […]