Военен камион на НАТО се преобърна край Монтана

Views 658
0 0

Катастрофа с военен автомобил на НАТО е станал тази сутрин. Камионът се преобърнал на главен път Е-79 край Монтана, съобщи Нова телевизия.

Военният камион се е движил в конвой с още няколко превозни средства от Плевен в посока Монтана, когато на прав участък се е преобърнал по таван в крайпътната канавка.

При инцидента са пострадали двама души – шофьорът и пътник в превозното средство. Те са транспортирани към монтанската болница.

Причините за инцидента се изясняват. Той ще бъде разследван от Военна прокуратура – Плевен.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Опитът да бъде приспана БСП е факт, смята Кирил Добрев

„При ниската избирателна активност вчера видяхме битка на твърдия електорат„. Това заяви пред БНР Кирил Добрев, член на БСП, когото ВКС възстанови като член на Националния съвет на партията. „ГЕРБ успя да си върне първото място. А това означава пълен провал на трите партии, които управляваха. ПП беше онзи романтичен […]