https://www.gerb.bg/bg

Ватман остана без книжка заради положителен тест за амфетамин след катастрофа в София

Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов

Ватман е дал положителен тест наркотици след пътен инцидент между трамвай и кола на „Пътна помощ“, съобщи Нова телевизията. Медията е сигнализирана за случая от шофьора на репатрака, пожелал да остане анонимен.

Катастрофата е станала на 3 ноември. Според водача на специализирания автомобил ватманът се държал изключително агресивно и избягал от мястото на инцидента. „Трамвай дойде много бързо отзад. Бях втора кола и ми отнесе страничното огледало с рамката„, разказва той. Трамваят спрял, водачът наместил огледалото му и потеглил. Репатракът го настигнал, а ватманът показвал неприлични жестове. „Когато се прибрах в гаража ми извикаха КАТ, а по-късно стана ясно, че ватманът е с положителен тест за наркотици„, посочва още водача на колата на „Пътна помощ“. Той признава, че автомобилът му е застъпил релсовия път. „Да, това е нарушение от моя страна. Но имаше хора, които бяха плътно до тротоара. И ако трябваше да се престроя плътно в дясно – щях да отнеса главите на хората„, обяснява шофьорът.

От МВР са потвърдили пред медията, че са получили сигнал за произшествието и че полевият тест за наркотици на ватмана е дал положителен резултат.

Ватманът е преценил, че няма щети и затова е продължил по маршрута си. След известно време двамата „отново са се видели“, така да се каже, и ватманът е разбрал, че има някакъв проблем„, коментира пред Нова телевизия Иво Василев, зам.-директор на „Столичен електротранспорт“ ЕАД. По думите му след като се прибрал в депо „Красна поляна“ ватманът сам се е обадил на тел. 112, за да дойде „Пътна полиция“ и да обработи случая. „Установява се, че вината е на водача на репатрака. Но при тест за наркотици се установява, че в кръвта на ватмана има остатъчно наличие на амфетамини. Книжката му е отнета„, посочва още Василев.

spot_img
spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Зеленски съобщи за тежки боеве по цялата линия на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски заяви след доклада на главнокомандващия...

Байдън разпореди помощ от 400 млн. долара за Украйна

Президентът на САЩ Джо Байдън е наредил да бъде...

Соня Колтуклиева е била нападната от симпатизанти на ПП-ДБ в центъра на София (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=z9MMyVhcOvs Скандално нападение над журналистката Соня Колтуклиева от симпатизант на...

Индия напълно изтегля войниците си от Малдивите

Индия изтегли всичките си войници от Малдивите преди крайния...

Най-малко 50 души са загинали при наводнения в Афганистан

Най-малко 50 души са загинали в Афганистан при наводнения...

Медведев предупреди: Русия може да атакува не само Украйна

Целта на планираните ядрените учения е да се оттренира...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Арестуваха четирима, отвлекли непълнолетна в Кърджали

Арестуваха четирима, отвлекли непълнолетно момиче в Кърджали. Това съобщиха...

Индия напълно изтегля войниците си от Малдивите

Индия изтегли всичките си войници от Малдивите преди крайния...

Украйна се интересува от американските разузнавателни дронове MQ-9 Reaper

В момента разузнавателните безпилотни самолети MQ-9 Reaper са приоритетни...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg
https://www.gerb.bg/bg