Трафикант катастрофира на АМ“ Тракия“ и заряза 18 мигранти в буса

Views 1273
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Трафикант е катастрофирал и направил опит да избяга след това, зарязвайки превозното средство с 18 мигранти.

Инцидентът е станал на 1 октомври 2022 г. 22.10 часа в района на тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“.

Бусът, товарен автомобил „Форд“, шофиран от 24-годишен, не е спрял на сигнал за проверка, продължил е пътя си и е самокатастрофирал. Шофьорът след това е избягал, служителите на реда са го последвали, а при задържането му е оказал съпротива.

Шофьорът от с. Винарско, област Бургас е задържан за срок от 72 часа, прокуратурата му е повдигнала обвинение и ще иска мярка за неотклонение „задържане под стража“.

В буса са открити общи 18 мигранти, от които 7 под 16-годишна възраст. Мигрантите са сирийски граждани.

Районна прокуратура – Самоков води разследване, като до момента са събрани достатъчно доказателства за извършеното престъпление.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Асен Василев не изключва разговори с ГЕРБ и ДПС, но с условие

Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, когато тези партии не са управлявани от хора, които са рекетирали фирми, крали от държавната каса. Когато това се почисти, те може би ще станат нормални партии. Това заяви пред bTV Асен Василев от „Продължаваме промяната“. По негови думи основният проблем е, че този […]