Тежка катастрофа между лек автомобил и камион край Благоевград

Екип на News24sofia.eu

Движението в района на инцидента е затруднено

Views 2435
0 0
Снимка: БГНЕС

Тежък пътен инцидент край Благоевград. Сблъскаха се товарен камион и лек автомобил, съобщава БНТ.

Катастрофата затруднява движението по главен път Е-79 между Благоевград и Симитли.

Пострадала е една жена, пътуваща в лекия автомобил. Тя е транспортирана в болница в Благоевград. Въпреки усилията на медиците жената е починала от нараняванията си.

Движението в района на инцидента е затруднено. Екипи на пътна полиция регулират трафика. Пътуващите в посока Благоевград се пренасочват по стария път през село Долно Церово и квартал „Струмско“.

Причините за катастрофата се изясняват.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БСП внася промени: Химически производства далеч от населени места

Това обяви депутатът Иван Ченчев