Слави Трифонов: Всичко тепърва предстои

Views 51273
0 0

И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само – всичко тепърва предстои. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във „Фейсбук“, след като партията му получи 3.83% от гласовете на вчерашните избори и не успя да влезе в 48 Народно събрание.

На всички, които гласуваха за „Има такъв народ“ и ни се довериха – благодаря от мое име и от името на моите колеги„, заявява той.

Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек, е да му се довери. Доверието е безценен подарък. Важен подарък. Най-важният подарък„, посочва Слави Трифонов.

Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично„, пише лидерът на ИТН.

Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за „Има такъв народ“. Благодаря ви! Вие сте истински воини!„, хвали хората си Слави Трифонов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Трафикант катастрофира на АМ" Тракия" и заряза 18 мигранти в буса

Трафикант е катастрофирал и направил опит да избяга след това, зарязвайки превозното средство с 18 мигранти. Инцидентът е станал на 1 октомври 2022 г. 22.10 часа в района на тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“. Бусът, товарен автомобил „Форд“, шофиран от 24-годишен, не е спрял на сигнал за проверка, продължил е пътя си […]