Продължават промяната от лошо към по-лошо, критикува Карадайъ

Views 24901
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Продължават промяната от лошо към по-лошо„. Така лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува на брифинг в парламента водената политика от страна на съпредседателите на ПП Кирил Петков и Асен Василев.

Диалогът е нормалността в политиката, обясни Карадайъ и напомни, че от формацията му призовават за диалог още от 2016 г. По думите му днес това, което се вижда е рушене на демокрация, на държавност и рушене на държавата.

Мустафа Карадайъ вижда бягство от отговорност пред проблемите на българските граждани и българския бизнес. Според него и машините, и софтуерът трябва да бъдат на държавата, за да може тя да носи отговорност.

ДПС са на мнение, че Общественият съвет към ЦИК е излишен в изборния кодекс.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Христо Иванов: С ритник премахнаха район "Чужбина" от Изборния кодекс

„С ритник беше премахнат район „Чужбина“ от Изборния кодекс, а не може да бъде изхвърлен през прозореца за една нощ. Не се прави така, просто не се прави така„. Това заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов декларация от трибуната на Народното събрание от името на неговата формация, но и от […]