ПП се забавлява със сериала „Кой ще вземе мандата от ГЕРБ“

Формализъм е кой ще вземе мандата от ГЕРБ, според него

Views 14376
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Депутатите от „Продължаваме промяната“ гледат с удоволствие и забава сериала „Кой ще вземе мандата от ГЕРБ“. Даниел Лорер предполага, че първият мандат за съставяне на правителство ще бъде задържан за кратко време назависимо кой от ГЕРБ ще го вземе. Коментарът си той направи, след като заедно с бившият шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов и бившият зам.-министър на земеделието внесоха сигнал в ДАНС. Причината – завръщането на порочните практики на ГКПП „Капитан Андреево“.

ПП няма да подкрепят правителство на ГЕРБ под каквато и да било форма. За Лорер е формализъм кой ще вземе първия мандат за съставяне на правителство.

На въпрос дали ПП обмисля да разговаря с ГЕРБ под някаква форма в парламента, Лорер заяви, че са готови да разговарят с партии по политики, които са важни за обществото и държавата. Който успее да сформира правителство с първия или с третия мандат ще разговаряме с него за политиките, които са важни за страната, подчерта Лорер. Той обаче не отговори на въпроса защо пропуска втория мандат и дали от ПП ще се опитат да съставят правителство с втората папка.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

Антония Иванова се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2020 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

САМО В NEWS24sofia.eu! Два тира и десет коли се блъснаха на софийското Околовръстно (СНИМКИ)

Трима са пострадали