Марин льо Пен: Франция да спре да въоръжава Украйна

Екип на News24sofia.eu

Париж трябва да се грижи за армията си

Views 4291
0 0
Снимка: EPA / Информационна агенция News24sofia.eu

Лидерът на крайнодясната партия „Национално единство“ във френския парламент Марин льо Пен заяви, че Франция трябва да спре да въоръжава Украйна за сметка на своята сигурност. Тя направи изявление в този смисъл за телевизионния канал CNEWS.

Според политика помощта за Киев е „съизмерима“ с възможностите на Париж „е достойна, но не можем да го направим за сметка“ на сигурността на Франция и нейния народ.

Тя също така посочи, че всички оръжия, които френската страна вече е доставила на Украйна, са оръжия, „отнети“ от Франция.

Прехвърлянето на тежки оръжия, от които се нуждае собствената ни армия, означава да отслабим и да изложим на риск собствената си вътрешна сигурност„, подчерта Льо Пен.

Тя допълни, че в момента Франция „не е в състояние да води война на нивото на ефективност, на което трябва да бъдат въоръжените сили на републиката„.

По-рано Льо Пен заяви, че западните страни не се опитват да намерят мирно решение на украинската криза. Според нея Западът само удължава конфликта чрез военна помощ за Киев.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Politico: САЩ не изключват Русия да използва химически оръжия в Украйна

Отравянето на опозиционния активист Алексей Навални