Манолова: ИТН и ГЕРБ са като ансамбъл синхронно плуване

ИТН гребе от дъното

Views 40342
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu

След поредната интрига от страна ИТН парламентаризмът направо загреба от дъното. Toва заяви лидерът на ИБГНИ Мая Манолова пред журналисти в кулоарите на парламента по повод скандала с подкупите и листчетата на Татяна Дончева.

Манолова вижда още поразителен синхрон между действията на ИТН и ГЕРБ – те са като ансамбъл синхронно плуване, като се включил и главният прокурор. Тя недоумява защо прокуратурата не се е самосезирала за пачките в чекмеджето, нито за теча от държавния резерв, нито за 70 млн. такса спокойствие, нито за 10 млн. долара, преведени без основание от ВМЗ в посока Сърбия.

Мая Манолова не е знаела за срещата на Татяна Дончева с Радостин Василев. Това е било среща между адвокат и адвокат. Нито е председател на парламентарната група, нито е заместник-председател. Кой с кого се среща, няма как да е предмет за обсъждане в парламентарната група. Твърденията са абсурдни, коментира Манолова.

Тя недоумява защо е трябвало да знае кой с кого се е срещала. „Това е дъното. Изводите ще си ги направи всеки заради синхрона и подаването на топката между ИТН, ГЕРБ и главният прокурор“, завърши Манолова.

Кой е основният противник на ИТН, Манолова коментира с въпрос: „Заради нас ли три пъти не можаха да направят правителство или заради това, че повече с тях няма да има комуникация от нито една парламентарна група„?

Контакти и информация за автора:

Екип: Тодор Стефанов, Софи Димитрова,

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Стойчо Кацаров: Никой не иска "АстраЗенека" заради Бойко Борисов

Причината никой да не иска да се ваксинира с ваксината на „АстраЗенека“, е личната намеса на вашия патрон Бойко Борисов. Това заяви служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров от трибуната на Народното събрание по повод дарението на ваксините на Кралство Бутан. Извънредното заседание на парламента, свикано за да се актуализират […]