Линейка се обърна в канавка в прохода „Предел“

Екип на News24sofia.eu

Няма жертви

Views 1747
0 0
Снимка: БГНЕС

Линейка катастрофира на пътя Банско – Симитли, съобщава БНТ.

Инцидентът е станал тази сутрин в прохода „Предел“.

Медицинското возило се е преобърнало в една от крайпътните канавки.

Няма жертви. Шофьорът на линейката се оплаква от болки във врата.

На място се отзова екип на полицията. Движението не беше затруднено.

По-късно БГНЕС информира, че 46-годишният шофьор е пътувал сам. Той е транспортиран до Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград. Не е пострадал тежко.

Инцидентът е станал в 9.50 ч. на около километър над местността Баба Цвета. 46-годишният водач е с болки във врата. Линейката е от Разлог. Отивала да вземе кръвни продукти от Благоевград.

На мястото на инцидента се е озовал и екип на пожарната заради опасност от теч на гориво от резервоара.

Агенцията съобщава, че около 11.00 ч. на пътя между Симитли и Банско е станала и втора катастрофа. На спускането към Разлог са се ударили 4 автомобила, единият е извън пътя. Един човек е пострадал. Той е транспортиран до болницата в Разлог с болки в гърдите.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Тяло на младеж изплува от река Янтра в Габрово

Самоличността на 20-годишния мъж е установена