Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Крадецът вика „дръжте крадеца“ – Андреа дължи пари, а се оплаква от Джордан, че има да й връща! (ВИДЕО)

Чалгаджийката Андреа продължава да копае необятни дънни дълбочини, а поредния пример за това е оплакването й, че колегата й Джордан не си е оправил финансовите задължения към нея, пише lifeonline.bg.

Междувременно вдигайки гюрултия срещу Джордан, Андреа явно удобно е забравила, че самата тя дължи пари за неизпълнен ангажимент. Става въпрос за случай, за който lifeonline.bg е разказвал преди време.

Певицата приела да изпълни музикален ангажимент в Нидерландия и получила изискваното от нея капаро за участието (1500 евро). На участието обаче в крайна сметка така и не се появила, и до ден днешен не е възстановила нито предплатата, нито направените от организаторите разходи за самолетни билет и резервации в петзвезден хотел в Хага.

Тиктокърката Глориа Йорданова, която е мениджър на изпълнителите в прочутото българско парти в Хага, сподели в мрежата, че Андреа се крие и не връща парите, които де факто е откраднала.

Тиктокърката Глориа Йорданова, снимка: (личен архив)

С днешна дата бившата на Кубрат Пулев реши да изпъкне с поредна интрига и изказа недоволство от посещението си в ресторанта на Hell’s Kitchen, където очевидно наскоро е била сред гостите на формата.

Явно от екипа не са й обърнали достатъчно внимание и не са отразили звездния й статут. Според нея преживяването се оказало доста далеч от представите й, и тя си е тръгнала гладна, при все, че обикновено кулинарите приготвят вкусни специалитети в случаите, когато издадат навреме поръчките си, разбира се.

Ето какво казва дословно Андреа във видео, качено в социалните мрежи:

Скъпи приятели, досега бяхме в „Хелс Китчън“. Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Да не говорим, че не слагат чинии в които има салфетки. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постеля между краката, за да не се нацапам. Недопустимо е! Това е един етикет, който не се изисква само в най-скъпите ресторанти, но и в най-обикновените. Яденето го чакахме час и половина. Нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които решиха, че не трябва по никакъв начин да ни кажат трябва ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да говоря по-късно. Ще говоря за цялата организация. Никой не ни каза трябва ли още да чакаме„.

Очаквано под видеото се изсипаха десетки коментари, по-голямата част от които атакуваха и самия формат, сравнявайки показваното напоследък в него с онова, което се случваше в Къщата на „Биг Брадър“ преди години.

Не ме вълнува тази пародия напомняща биг брадър а още по малко това мнение„, гласи един от коментарите. А в друг се казва: „Временна пародия е това предаване и водещия като останалите абсурди не виждани до сега по телевизията„.

Защо просто не напишете че е дрогирана…?“, не пропусна да атакува и самата Андреа един от коментиращите. А друг добавя след него, цитирайки изказа на певицата: „Жената се храни и между краката, затова й трябва салфетка, това е„.

spot_img

Реклама

spot_img
Софи Димитрова
Софи Димитроваhttp://news24sofia.eu
Софи Димитрова се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2019 година.

Още от рубриката

Fitch Ratings потвърди положителната перспектива на България във валутата „BBB“

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на...

БСП търси най-достойните в листите за вота (СНИМКИ)

Иван Иванов очаква листа, която да спечели вота

Откриха корозирала авиобомба край София (СНИМКА)

Боеприпасът е унищожен от военнослужещи

Реклама

spot_img

Продължете да четете

NYT: Разузнаването убедило Майк Джонсън за помощта за Украйна

New York Times предложи на читателите своята визия за...

40 дни от кончината на патриарх Неофит

Главата на БПЦ почина на 13 март на 78-годишна възраст

Комисията за аферите в Митниците и Асен Василев приключи работа

Комисията за аферата в Агенция "Митници" приключи дейността си....

САЩ отново удрят Иран със санкции заради кибератаки

САЩ засилиха санкциите си срещу Иран във вторник, като посочиха...

Трима младежи са ограбили непълнолетни в столичния парк „Борисова градина“

Софийската районна прокуратура протестира наложената мярка за неотклонение "Надзор...

Иран осъди на смърт известен рапър

Иран осъди на смърт известен ирански рапър за подкрепа...

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img