Кабинетът дава 70 лева коледни добавки за всички пенсионери

Views 15883
0 0

Коледни добавки за всички пенсионери дава кабинетът Донев. Това стана ясно след днешното правителствено заседание.

Инфлацията се забавя, отчете на брифинг министърът на финансите Росица Велкова.

Това се дължало на спад в цените на енергоносителите. Именно за това правителството целенасочено работело. 142 милиона лева са осигурени на коледни добавки за пенсионерите в размер на 70 лева. Бонусът е за всички пенсионери.

Социалният министър Лазар Лазаров каза, че над 2 милиона пенсионери ще получат коледни добавки. Те ще се изплатят заедно с пенсиите за декември. Ние сме последователни в усилията си да подкрепяме доходите на пенсионерите в България, изтъкна социалният министър.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Турция не вярва падналата в Полша ракета да е руска

Русия не е замесена в инцидента с ракетата, паднала на полска земя. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от ТАСС. „Трябва да уважа позицията на Русия, която каза, че това не е нейна ракета. Това е важно за нас„, посочи Ердоган след участието си в срещата на Г-20 […]