Издирват 20-годишен студент от Пловдив (СНИМКА)

Views 5850
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Полицията издирва 20-годишен студент от Пловдив, който е в неизвестност от сряда вечерта, съобщава БНР.

Мартин Георгиев учи „Ветеринарна медицина“ в Стара Загора и в нощта на изчезването си е тръгнал с влака от Пловдив, защото на следващия ден е имал изпит.

Той за последно е разговарял с майка си на 25 януари и оттогава следите му се губят.

На следващия ден от 5-о РУ на Областната дирекция на МВР младежът е обявен за издирване.

Когато е тръгнал за Централната гара в Пловдив младежът е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и носи синя раница.

От вчера момчето е обявено и за национално издирване.

Снимка: Фейсбук/Зоя Костадинова

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Двама са тежко ранени при нова стрелба в Източен Йерусалим

Въоръжен палестинец откри огън в Източен Йерусалим днес и рани най-малко двама души, съобщава „Асошиейтед прес“. Атаката беше извършена по-малко от ден след най-смъртоносното нападение в града от 2008 г. насам. Днешният инцидент е станал в палестинския квартал „Силуан“ в Източен Йерусалим, близо до Стария град. Ранени са двама мъже […]