Избраха Корнелия Нинова за председател на парламентарната група на БСП

Views 20758
0 0
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова бе избрана за председател на парламентарната група на БСП, информират от пресцентъра на партията.

Това се е случило по време на заседание на политическият съвет на коалиция „БСП за България“. Направено е предложение Корнелия Нинова да бъде избрана за председател на парламентарната група на левицата.

Депутатите проведоха общо събрание, конституираха групата и единодушно избраха Нинова за председател.

Припомняме, че след вота на 2 октомври БСП стана петата по сила партия след като събра малко над 10% подкрепа. Слабите резултати доведоха до призиви към Нинова, тя да подаде оставка като лидер на левицата.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Президентът напомня на партиите, че на първо място са интересите на гражданите

Вече ясно заявих, че ще предоставя на партиите достатъчно време, така че те да могат да обсъдят принципите и приоритетите, по които да се обединят, за да се излъчи управленско мнозинство и правителство. Очаквам да не забравят, че на първо място трябва да поставят интересите на българските граждани. Това заяви […]

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: