Инж. Емил Панчев: Държавата няма полигони за екстремни условия

Прочитания 3875
0 0

Ние нямаме в държавата полигон и за обикновените водачи, нито за товарните, където в екстремни условия и в екстремни ситуация всичко това да се случи. Това заяви председателят на Съюза на българските автомобилисти (СБА) инж. Емил Панчев пред БНТ за трагедията на АМ „Струма“, при която загинаха 45 души, а 7 бяха ранени.

Инж. Панчев не знае как автобусът е преминал през границата, след като граничарите и митничарите свеждат проверките до документите. Той се надява, че следствието за катастрофата ще разкрие това.

По думите му проблем в България са осветлението и пътната маркировка и то не само в участъка на „Струма“. Според Панчев точно там нямало тежки катастрофи, но като цяло участъкът е труден.

Необходима е пълна проверка на всички пътища. Не трябва да се говори кой с кого ще бъде сменен, защото една агенция няма да се справи, подчерта инж. Панчев.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП няма да се пазари за килограм зеле и моркови в преговорите за кабинет

Има много предложения, има обявени спорни и безспорни предложения в областта на правосъдието и сигурността, а голяма част останали в графата да бъдат прецизирани. Toва заяви Иван Иванов от БСП в сутрешния блок на БНТ. По думите му имало доста предложения в областта на правосъдието и сигурността, които щели да

Read More »