И „Воля“ прегърна идеята за обединение на патриотите за изборите

Views 5457
0 0
Снимка: БГНЕС

„Воля“ определя като правилен ход евентуалното обединение на партиотичните партии в България.

В своя позиция от партията посочват, че до дни ръководството ще излезе с официално решение по въпроса.

Те са категорични, че компромисът и загърбването на егото са важни условия за постигане на такава цел. Според тях идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи, ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с вече решени проблеми в отношенията им.

От „Воля“ са убедени, че единствената стена пред опитите за налагане на т.нар. „джендър идеология“, ще бъде именно едно патриотично обединение. Широко представителство на патриотично настроените избиратели ще може да постави като основен приоритет въвеждане на адекватни антикризисни мерки в подкрепа на гражданите и малкия и среден бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на чужди емисари в управлението на България и ще бъде гарант за защитата на националните интереси, посочва се в позицията им.

Припомняме, че още в края на април НФСБ призова за обединение на всички патриоти срещу „уличните демократи“.

Впоследствие ВМРО също заявиха, че са склонни към подобна крачка и лидерът на партията Красимир Каракачанов обяви, че започват разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ и формацията на Петър Москов КОД.

По-рано днес пък лидерът на „Атака“ Волен Сидеров също обяви, че е готов за коалиция с всички партии, стига да не са врагове на Русия.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Наивно било да се мисли, че външен натиск може да промени позицията на България за РСМ

Проблемът между България и Северна Македония е съвсем ясен – РСМ подписва договори, които очевидно след това няма намерение да изпълнява. Този заяви пред БНР Димитър Цанчев, постоянен представител на страната ни към Европейския съюз. По негови думи обществеността на европейските държави и на С. Македония се заблуждава за това […]